February 13, 2009

"Coffee" and later on Italian influence

Jag och Vicky drog till ett ställe, mysigt ställe, för att sippa smoothie. Acai tog jag. Mkt gooood. Och ja, där satt vi ett tag och chattrade om allt mellan himmel och gjord.
Sen fortsatte dagen som vanligt på eftermiddagen.
På kvällen for jag, Vicky och Rachel till Menlo Park till ett cafe (som var rätt crowded). Men mys var det.
Väl där så kom det fram en shorty guy till oss och frågade om han kunde joina oss.. Ja, varför inte tänkte vi. Rätt cute var han... och vi hade sett han hela tiden i kön till disken, och trodde hela tiden att han var amerikansk liksom. Men så kommer han fram, stammar på halvdålig engelska och visar sig vara från italien, killen. Han hade bara vart här i 3 veckor och han kunde typ ingen engelska innan dess. Så för att bara ha vart här i 3 veckor så kunde han rätt mkt engelska. Men, ja, han förstod ju inte allt vi sa, och vi fick prata sakta och använda "lätta" ord när vi pratade. Men det var kul. Vi var det europeeiska bordet på cafeét. Svensk, dansk, tysk och italiensk (mest prestigefyllt? hm... hehe. "Hej jag heter Victoria och är från Sverige", eller "Hej jag heter Victoria och är från Italien".).
Men som sagt, kvällen blev trevlig, och kanske kan man lära sig lite italienska innan man kommer hem med ;) (Kan ju också tillägga att killen var bartender hemma). Dock, med tanke på bartenderyrket, verkade han rätt blyg. Var nog för att han inte förstod så mkt, men hemma i Italy är han nog rätt självsäker skulle ja tro. Men, kul och träffa lite internationellt folk. Det är ngt som är himla roligt här. Det finns verkligen personer från hela världen. Man sitter liksom på ett café och helt plötsligt snackar man med en italienare. Gör det hemma i Sverige liksom... Nja, don't think so hehe.. Eller ja menar, det kan väl hända, men inte lika vanligt.
Ne Victoria !! Klockan är 1 nu !! GÅ OCH LÄGG DIG MÄNNISKA! Okej, Good Night.

No comments: