January 28, 2009

"You have a uniqe look"

Oj vilken skön natt jag hade !! Tjena mors ! Somnade jag när ja skrev mitt sista inlägg igår och vaknade upp utan min pregnant-mage och mådde som vanligt. Nice nice.
Efter morgonrutinerna tog jag min lilla bil mot Palo Alto där jag hämtade upp Tess... vi sågs för näst sista gången här, för hon åker hem på måndag... tråkigt, men jag är glad för hennes skull! Vi åkte iaf till Great Mall och strosade lite. Trevligt värre.
Sen har mina vanliga rutiner följt med resten av dagen och jag klagar inte.
Mitt värdbarn snacke förövrigt idag om filmen som han såg i bussen till Tahoe i helgen. Dom hade visat Mean Girls, och han och min värdmamma tyckte att jag påminde om tjejen från afrika (lindsay lohan)... och han är för snäll mitt värdbarn.. han liksom bara senare under dagen "jag hoppas inte du tog typ illa vid dig när vi sa att du var lik henne.. för det var liksom inget negativt menat ska du veta".. Hehe, han är för söt han. Han liksom verkligen tänker på andra.. inte bara det, men liksom i vardagssituationer så är han väldigt omtänksam och sätter ofta andra först och hjälper till och så. Han är en bra grabb, han !
Sen sa han också att jag hade en unik look. Jag ser liksom inte ut som alla andra... och det var även inte negativt menat, sa han... hehe, han är för söt den ungen.
Idag hade vi även lite svenska-lektion. Och jag ska vara ärlig och
säga att han lyckades med svenskan rätt bra. Annars kan det ju vara lite svårt för amerikanare att säga våra fina uttal, men jag är stolt över honom ska ni veta :D
Okej Victoria, säg god natt nu för du måste sova... Okej. God Natt Gott Folk.

1 comment:

Zandra said...

åh vilken söt unge! vad skönt att han är så snäll och gullig! och du har en unik look och du är lik lindsay fast snyggare ;) mmmm PUSS!