January 21, 2009

Mulet


Och så var värmeböljan över för denna gång (förhoppningsvis kommer den tillbaka inom kort, dock :P). Vaknade upp till en grå himmel. Dystert. Nu är man ju så van vid Blått och inte Grått.

Nu är det såhär, att jag har lite av en sits här... Det är ju så att jag måste läsa 6 credits (el. 72 timmar) under mitt år här. Men min värdmamma är väldigt på att jag ska läsa vidare på college och ändra mitt J-1 till ett F-1 (student) visa. Om jag skulle göra det skulle hon liksom sponsra mig med det, med boende och allt sånt. Liksom hur bra är inte det !
Men ja klarar inte av att vara borta från min familj och framför allt inte min lilla Ninnie... Eller ja menar klarar skulle jag ju göra, men jag vet inte om jag skulle vilja liksom. När man har en så bra person i sitt liv tycker jag man ska vara så mkt med den som möjligt! Och om jag skulle stanna skulle det ju vara aningen svårt. Hallå, kan inte alla bara komma hit och bo med mig ! Alla jag känner; va säger ni om det ! Skippa kalla Sverige och flytta till soliga California :D Skulle inte det vara ngt ! Åh, vad jag skulle vilja det. Ngn som har lust att vinna på triss åt mig så jag kan fixa det på det sättet hehe..
Vilka problem jag har.... liksom, vem får en sån bra möjlighet att få studera i usa, CA, och även bli sponsrad. Det är liksom inte så vanligt.. Och jag har blivit erbjuden den chansen.. Puh, jag blir knasig på detta.

/Victoria

5 comments:

anna said...

men liksom, hur ofta får man chansen?! :D

ninnie said...

ow you wouldn't dare to stay!!! but I get it :(

Zandra said...

lixom åhhhhh! vilket dilemma, vad jobbigt :( alltså om du inte gör det kommer du kanske ångra dig jättemycket.. men för stunden förstår jag att du hellre vill åka hem till ninnie och din familj! men shit! hoppas du gör ett bra val <3

ninnie said...

angående zandras kommentar tror jag inte riktigt att det är så du vill.. för jag vet att du inte vill hem till oss Haha... I think I know exactly how you mean <3

Victoria-H said...

Asså ja vill ju hem till er, det är ju av den anlednign jag inte skulle ta chansen liksom...