January 30, 2009

Midnatt

Klockan är midnatt och jag jobbar visst fortfarande. Min värdmamma smsade mig vid 9tiden och sa att hon skulle bli sen. Eller ja, hon frågade om det gick bra om hon blev sen. Så klart det går bra skrev jag.
Och ja somnade till i nån timme, men nu vaknade ja upp och klockan är tolv och hon har inte kommit hem ännu. Det som slår mig är, när ska jag bli orolig, eller kanske ens "ska" ja bli orolig hehe... Asså, man vet ju inte om det har hänt ngt. Jag tror ju inte det, men ändå... Haha, det låter som att det är min dotter som är ute på vift eller ngt..
Innan idag på kvällen som överaskade mid värdbarn mig.. han började sjunga... värsta låten liksom, och ja bara "va?" liksom.... och han fortsatte och det var värsta texten och värsta melodin, och det lät riktigt bra. Jag tänker mig lite Darin, för han gick upp i falsett då och då haha.. Och när han va klar, efter typ 4 mins sång, så frågade jag vart den låten var från. "Jag hittade precis på den". Dude, he's good haha.. Sen körde han på med typ 3 till låtar, bara sådär liksom... Inte dåligt. Jag stod för trummorna (som var lite svårt ska jag erkänna när det är en nioåring som håller takten, samtidigt som han hittar på text och melodi haha).
Ne, nu ska jag väl.. försöka underhålla mig själv vid datorn tills jag kan sooova..

1 comment:

bella said...

åh vad glad jag blir, tack! det är kul att experimentera lite med bilderna :P dina bilder är också fina! ha en grym helg!