January 09, 2009

"Kortet inte formaterat"

Min kamera är mupp. Jag är handikappad. Det går inte ta bilder. Jag hoppas innerligt att det bara är minneskortet det är fel på och inte själva kameran. Ska iofs köpa en ny (någongång i min framtid), men inte än tror jag inte. Jag letar fynd nämligen, och det kan man få vänta länge på. Men snål är jag. Eller, inte rik iaf haha. Men det är iaf riktigt irriterande att den inte funkar. Jag formaterar och formaterar men det står fortfarande samma sak, "Kortet inte formaterat". MuppTupp, I say !
Idag köpte jag iaf en ny mp3. Jag köpte en innan jag åkte som inte funkade (yey) så jag har fått köra min gamla sak i både öronen och i bilen (pga av att ja fortfarande inte fixat radion i bilen.. men det är jobbigt ju haha..). Och den får plats med typ 4 låtar och så slukar den himlans många batterier. Så ja.. Det blev en SanDisk Sansa e280 (säger nog varken ngn eller mig ngt haha, men iaf).. 8 GB och kostade iaf $60 (470:-) , och det lägsta priset jag hittade i Sverige var 1045:- .. så det var nog ett kap. Hoppas jag hehe... med mig vet man aldrig.

Nu har jag Säsong 1, 5, 9 & 10 av Vänner hemma. NICE or what :D I'm happy happy.. hihi
/Victoria

2 comments:

RvS said...

Är den mupp! hehe, jag fattar.

Testa att stoppa i ett annat kort i kameran och se om det funkar då (om du har fler kort, eller testa i en butik), eller testa att stoppa i kortet från kameran i en dator eller annan kamera/mobil.

Om kameran har inbyggt minne (brukar typ vara några megabyte så man kan ta ett par blder) funkar det?

Som sagt, gå till en butik och testa ett annat kort, kostar ju från 79:- för 1GB, om du behöver köpa nytt. Svårt att veta vad som etrasigt, kan vara kort, kan vara kamera.

RvS said...

Verkar som kameran är supermupp, trasig alltså! ;-)