January 16, 2009

70% rea

Idag var jag duktig och var på gymmet. Sköönt. Fick även min förfrågan om att få rabatt på gymmet besvarat med att jag kommer få 70% off the price. Sweet. (Dock vet jag inte vad normalpriset är, men det kommer ju iaf bli en hel del billigare. Japp). På det gymmat får man ett pris baserat på sin inkomst. Bra, tycker jag.
Var också en sväng på biblioteket och hämtade upp min 8:de säsong av Vänner. Passade även på att låna 2 böcker. Sickend och Stori Telling. Sickend har jag hört om på svenska.. ja tror en kompis (Erica?) läste den ngn gång. Handlar om en mamma som "hittar på" att sitt barn är sjukt.. typ... Så ja, fick både en mer känslosam bok och en "underhållande" (?).

På eftermiddagen ville Aiden stanna kvar och leka lite i skolan, och där han var spelade några killa basket så då kollade jag på det istället. Jag fick lust att gå på typ en match.. en basketmatch liksom... typ en lokal, med personer från college runt omkring här. Ska nog kolla upp, kan vara skojj..
Lika solig och varmt har det varit idag igen. Alltså fy, varför kom jag till californien liksom.. usch, jag har redan tröttnat på vädret här. Hur ska jag klara alla månader som är kvar. Vilken plåga liksom. OR NOT. I love it :D
/Victoria

1 comment:

Zandra said...

haha du är så himla rolig och söt :D smart det där med gymmet, verkligen... du vill inte byta plats sådär bara någon dag? här har vi 11 minusgrader idag, japp :P SÄMST! pusspuss