January 12, 2009

En dag i solen ska det va

Vilken underbar dag jag vaknade upp till ! Seriöst, jag kan inte sluta skriva om hur sjukt nice det är att det är januari och det är uppåt 20 grader ute. Njuter är ordet.
Jag åkte som sagt och lapade lite sol i en park. Började lite med mitt fotoalbum, men det blev mest att fokuset låg på en tidning hehe.... (snodde med mig en kamera som låg här hemma ida... såg att det var en likadan som ja hade innan.. en sån där himla sööölig sak... oh well.. hehe)
Om ngn vill ha en förklaring till paketet med My Little Pony så är det ett paket med "fruktsnacks". Kände mig tvungen att köpa den. Love it :D
Men Oj ! Så får man ett samtal. Ett inte väntat samtal. Samtaletgjordes av min LCC (kontaktperson genom organisationen) och hon påstår att jag kanske måste komma och bo hos henne imorgonkväll. What? Det va ngt om att min värdmammainte hade betalat ngt eller vad det var. Jag fattade inte riktigt. Men jaha, jag undrar vad som händer nu liksom.Fick iaf ett sms av min värdmamma innan och hon skrev att ja inte skulle oroa mig, så då gör ja inte det. Hehe. No worries, förhoppningskull.
Var även på bio med Vicky. Vi såg Bride Wars. Den var rolig. Och eftersom den handlade mkt om vänskap, och att Kate Hudson och Anne Hathaway påminner om Ninnie och mig (för mig.. eller så.. hehe), så var det lite sorgligt. Så då saknade jag min lilla soulmate.
/Victoria

1 comment:

ninniej said...

awhh :) and scary asså :S