January 18, 2009

Goder Förmiddag

Efter en natt med djup sömn vaknade jag upp pigg som en lärka till en strålande sol. Kan det bli bättre... Käkade upp m&m:en som vart över från gårkvällen :P Bra start på dagen. Of course.
Tog med mig en himla energifylld hund ut för han var tvungen att göra 1+2. Gick med jacka och mina rosa pyjamasbyxor haha. Måste sett ut. Men va tusan, hunden hade bråttom och liksom orka ta på sig kläder bara för att gå ut.
Jag har kommit på en sak. Att varje gång jag hör en polisbil när jag är ute så tror jag att det är pga mig! Att det är jag som gjort ngt, att jag körde på fel sätt, eller vad som liksom ! Varför är jag sån? Jag vet ju liksom att jag kanske inte har gjort ngt haha, men liksom ändå så tror jag att dom är "ute" efter mig. Hm... kan inte vara bra att gå runt och tänka på det viset. Typ häromdagen gick jag runt området, det var mörkt, och jag har en polisbil närma sig upp till vårat kvarter, och upp kommer en polisbil med blinkande syrener och även då, gåendes med hunden kopplet, tror jag att jag har gjort ngt! Dock ser jag att dom hade stannat en annan bil framför, så jag forstod snart att det inte var mig dom var ute efter hehe. Men hallå ! Varför tänker jag så ! Kan inte vara bra för migg hjärta. Just den gången var det lite spännande.. jag ville ju se vad som hände, och varför dom stoppade killen. Fast jag kunde ju inte stå där och glo inte, så jag traskade vidare. Well well så kan det vara.
Ne, nu ska jag ta och göra mig iordning... Ska åka till Santana Row med två tjejer.. traska runt på hm bl.a .
/Victoria

1 comment:

Tilda said...

Haha! Jag känner likadant när det låter om polisbilar. Varför liksom? Varför skulle det vara jag? Haha.

Hoppas du mår fantastiskt. Snöblandat, underkylt regn och nollgradigt i Göteborg. Vårabstinens!

Kram