December 29, 2008

We are shadows, we are shadows, shadows in the alley. You die when you're young, you die when you're young, you die when you're young


Igår körde jag bil. Klockan var runt 5 och det var solnedgång. Himlen var sådär fint lilaröd bortom alla hillsen. Jag kände mig rätt nöjd med livet. Sen kom denna låt med Anna Ternheim upp i högtalaren. Ojojoj, säger jag. Känslor kom svallande. Vilka känslor som finns till denna oerhört vackra låt.
I 2:an gjorde jag och Ninnie en kort-film som handlade om mobbing; "Missfoster är mitt andra namn.. mitt första minns jag inte" (var det så, Ninnie? mitt minne liksom hehe). Den filmen och den tiden i mitt liv är en ganska stor del. Det var ngt speciellt med den filmen. Vi jobbade rätt hårt för att få den bra, och vi fick bra betyg på den och sådär.
Det är också andra saker som kopplas till denna låt för mig. Jag tror jag lyssnade på den mkt då jag inte mådde så bra, så ja.. det blev känslosamt i min lilla silvriga volvo igår ska ni veta. Jag har liksom inte lyssnat på den sen dess typ och alla minnen bara döck upp, och ja.. Men underbarare låt är svårt att hitta.

/Victoria

4 comments:

ninniej said...

dude wierd asså jag lyssnade också på den för typ 2 dagar sen för första gången sen dess ... o ja tjena minnen till max...
and thats the title yes ^^
Love you hunbun!

Rabbi von Sydow said...

Ah, den låten. Underbar.

Rabbi von Sydow said...

Ja, så bra. Hoppas du mår bra nu! Gott nytt.

Rabbi von Sydow said...

Är du vaken? ;-) Har du Facebook eller MSN?