December 12, 2008

Jag är inte med barn.....

... ja har nog bara för många påsar M&M i min mage haha...
Men nu funkar iaf mitt videoklipp förhopningsvis. So enjoy ;)
Alltså jag tycker detta är lite skrämmande; det är redan fredag. Var jag inte nyss i SF? Och det var förra helgen ! Tjena mittbena. Jag lovar, jag sitter på ett plan hem vilken sekund som helst. Scary stuff.
Åh, det är så sorligt (men tyvärr kunde jag inte hålla mig för skratt- dumma Victoria!) för igår släppte jag ut våran hund, Kuma, på altanen och trädgården, och då hade jag altandörren öppen. Och sen har vi även en annan dörr som är vid mitt rum som man kan gå ut igenom (som var stängd vid detta tillfältet). Och när hunden är klar ute och ska gå in springer han in i den stängda dörren. Båda är glasdörrar, och han springer rätt in med nosen i den och får sig en smäll. Stackarn. Alltså, ni förstår ju att det såg rätt roligt ut, men det tyder lite på att hans ålder sätter spår. Han både ser och hör dåligt... Han har ju cancer (fick dom reda på för 1 år sen) så hans tid kan vara ute när som :( Sorgligt. Han är såååå fin denna hund.
/Victoria

1 comment:

jennifer said...

kom du i väg på franz ferdinand & co. i går eller? inte jag, biljetterna var slut... :( vad blir det i helgen? kram jennifer