December 23, 2008

Är det verkligen jul?...

..... ja jag är nästan lite osäker.
Jag sitter och läser, och jag är då inte ensam om att tycka att det inte känns som att det är jul imon och i övermorgon.
Jag funderar på alla anledningar som finns. För mig är det ju inte jättekonstigt att det inte känns som en jul.
1. jag befinner mig inte i Sverige
2. Där jag befinner mig är det inget vinterväder (vilket jag iofs inte vill ha, men runt juletider kan det gott vara ett fint vitt täcke utanför huset.... vilket det kanske inte ens är i Sverige nu men haha....)
3. Det blir inge julfirande med familj och släkt.
Annars så försöker jag trycka fram lite julkänsla. Jag vet inte, men det känns som att folket här tvingar fram julkänsla också. Typ alla affärer spelar jullåtar, man pyntar överallt och alla är så jul-glada. Men ngn riktigt jul är det inte va jag kan känna av. Eller så.. hehe...Är nog mest för att dte inte är så lätt för ngn att kanske få riktig julstämning just på grund av klimatet här. Men så är det!
Julkalendern är iaf spännande. :P
/Victoria

3 comments:

Tilda said...

Ah, Merry X-mas önskar jag dig också! Jag har inte heller någon julkänsla what so ever. Men! Nu är jag hemma i Småland och lever lantliv ett tag. Har du facebook förresten (kan vara en jättedum fråga, men men) - adda mig om du har lust! litentila@hotmail.com

Take care! Kramar

Zandra said...

åh du är så söt :D julkalendern är fett spännande och hoppas att dom hinner få fram alla julklappar! och du är inte ensam om att inte ha någon julkänsla faktiskt :s känns som man gör allt det här för att man måste eller ah typ. ja. verkligen bara för att man måste. puss! och god jul

Elin said...

Jag ska plugga på Mesa Collage, ska läsa american street dance och macc communication. Har du nåt bokat än? :)Pusspuss