May 08, 2014

Vårruset, Jönköping

8 maj betydde Vårruset i Jönköping! Vädret var inte alls med oss då det verkligen vräkte ner hela tiden! Åh andra sidan gillar jag att springa i regn, men det blir lite jobbigare att göra det på lopp med flera tusen andra människor med ^^
Jag ville ju egentligen bara testspringa eftersom min fot inte vart så bra innan, men jag kände inte av den ett dugg så det var riktigt skönt att veta att den håller :)
Kom in på 22:53. Jag hade 22:05 förra året, så inte nöjd med att jag inte slog den tiden, men jag vill ändå skylla på att det faktiskt flera gånger inte gick springa snabbare för att det var så himla trångt på flera ställen. Och folk som går superlugnt på "springa-om" sidan. Suck haha. Så jag vet innerst inne att jag skulle kunnat tagit förra årets tid, men nu blev det inte så- så jag är nöjd ändå! :)

Translation:
May 8th means "Vårruset" , the annual 5K race I run every year. It was pouring rain throughout the race which sucked- though I do like running when it's raining, but not all that much when there's soooo many people everywhere haha ^^
I didn't wanna go all in since I wanted to be careful with my foot and just see how it'd go! But it went great, I didn't feel a thing and I was really excited about that! So I almost gave it all. OR, I would have given it my all if I could have, but there was just so many people and sometimes I had to slow down a lot, since I just couldn't get through, and people who walked didn't step to the right and I got so annoyed haha. Oh well! I got 22:53 and I'm alright with that time ! I got 22:05 last year, which it annoying haha, but I know I could have run faster if I wouldn't have had to slow down due to space. But I'm still happy :)

1 comment:

Kim said...

Great job - I hate running when I'm soaking wet!!