May 15, 2014

Energy Armor

Fick hem mitt Energy Armor armband idag. Turkost och sååå snyggt! Älskar't :D Kul att jag köper det endast för att det är snyggt haha. Om det skulle bidra med något positivt så är väl det ett plus i kanten så klart, men har liksom ingen tanke att det ska "funka" på något sätt liksom.
EA Sweden skriver såhär på deras hemsida:

VAD GÖR ETT ENERGY ARMOR ARMBAND FÖR DIG?

Armbandet innehåller en förening av starka negativa joner gjorda utav rika mineraler (Turmalin och vulkanaska) som är inkapslade i produkten, vilket utgör frekvens som arbetar med kroppens egna naturliga energiflöde. Negativa joner har hjälpt människor att må bättre sedan tidens begynnelse. Denna naturliga teknologi är tyst hjälpande för tusentals människor och Energy Armor vill vara en del av denna lösning. Som företag, vill vi försäkra att vår produkt gagnar dem som bär den maximalt.

Translation:
I got my Energy Armor band today! Turquoise and all ! I love it :D Funny how I'm buying it just coz it looks good haha. If it would bring something positive that's just a bonus, but I'm not waiting for it to be a miracle or anything. 
If you don't what it is you can read a little bit about it here

No comments: