November 13, 2008

On Campus. Off Campus

Ja, på förmiddagen drog jag och Tess till Foothill College här i Los Altos. Tänkte ju bli lite visare i det här med vilka klasser man kan läsa, hur mkt dom kostar osv osv. Men så värst mkt klokare blev vi då inte haha. Dom sa mest att vi skulle kolla in deras hemsida (vilket vi redan gjort, men där står liksom inte riktigt allt och ja..). Men ja får se va man tillslut väljer att göra. Sjukt stort var det där iaf. Fint med. Inte riktigt Njudungsgymnasiet-standard haha.... Sjutk internationellt verkar det va med, en massa olika människor där. Kul.
På tal om att plugga så förslog min värdmamma idag att jag skulle stanna kvar i usa efter mitt år och läsa ett 4årigt program inom kosmetik och makeup. Hihi, ja det skulle ju va ngt ! (inte för att det är aktuellt just nu skulle det nog vara sjukt kul och det jag vill, men ja,nu ska ja nog va tyst hehe)...
Nu blir det Vänner och sova !
/Victoria

3 comments:

kull said...

mm 70show är bäst:D
så glad att du har det bra nu:) det är du värd!
och ja lätt! köp till mig också o skicka hit:D vi har ju ingen bil osv=(

Felice said...

Ja, gud vad bra!! :) Vad har du för dig i december eller ev i början av januari? Funderar på att åka och hälsa på några dagar! Vad tror du om det? Kanske kunde dratt ner till LA nån dag. Kanske Elin i San Diego vill möta upp oss? Skulle din familj tillåta en vilsen lite au pair från öst-sidan att bo hos er några dagar isf? :) Ha det super.

Felice said...

Visst hade det varit kul? Typ 13-21 dec eller 4-11 januari? Kolla gärna om du kan de datumen! Hade vart kul om man kunde planera något kul resmål som man kunde spara lite till! :) Se fram emot något i detta regniga höstväder. Får ju boka biljetterna inom några veckor isf. Är det så att du behöver jobba några av de dagarna som jag sagt hjälper jag ju gärna till! Vi kan ju dra till LA eller nått på helgen isf. Hoppas hoppas! Have a nice day you!