November 02, 2008

Dagens Rubrik:

Det va skönt att komma iväg lite idag. Det har typ spöregnat hela dagen. Jag säger som dom vuxna häromkring; det är ju bra för växterna och naturen efter så mkt sol och värme, iaf :P
Jag gillar inte att köra när det regnar, men det gick och jag kom fram. Jag tog en annan väg till köpcentret, den vägen som google earth sa, och den va nog smidigare, dock va det en liten bit på freeway:en (första gången här för mig), men det var bara en kort bit så det va inga problem.
Egentligen hade jag "planerat" att inte köpa ngt, utan bara att strosa runt, men ja, så blev det inte riktigt hehe. 2 tröjor, varav en var väldigt nödvändig (en vanlig svart långärmad tröja.. liksom jag har inte med mig en enda svart överdel typ. Liksom va? det är ju typ ett måste haha..) . Och sen en polkatröja och ett halsband. Oj, just det en sjal med.. hehe..
Och sen va ja ju självklart (!) inne i den godisbutiken med lösgodis i. Mums fillibabba! :D
Han som jobbade i butiken började prata med mig, och vi började babbla om att ja va från Sverige och att jag va glad att jag hittat denna butik för det finns typ inte lösgodis ngn annanstans och att det finns överallt i sveige.. och så sa han att mycket av lösgodiset där va importerat från Sverige. Status, eller vad! Sen diskuterade vi lite godis med. Gud, jag skulle ha det jobbet alltså haha (självklart tillsammans med dig, ninnie :P)
Dessutom blev jag stoppad av två säljare med under dagen. Den ena ville sälja krämer och skit och den andra ville sälja en plattång. Orka liksom! Det är så pinsamt att säga bara "A, jag ska tänka på det, jag kanske kommer tillbaka.. ne jag har inte så mkt pengar nu, så.. tyvärr" osv osv.. haha... jaja, det är ju deras jobb. Dessutom tog den ena snubben av mitt nagellack på mina ena hand, så nu är en målad och den andra inte. Stylish.
Dessutom: jag vill ha ngt intressant att fota istället för mig själv, känner jag
/Victoria

2 comments:

Mimi said...

Love the nerd glasses and your white shirt.

Rabbi von Sydow said...

Dina bilder är jättebra!