April 28, 2013

The place

Kanske inte dom roligaste bilderna att visa av våran nya lägenhet, dock har saker och ting börjat falla på plats lite mer nu. Klickade dessa precis när vi lastat in allt. 
OMG, min dag igår var huuur jobbig som helst. Jag sov 2h den natten, låg vaken och lyssnade på podcast från 2-5, sen gick jag runt ut en sväng runt kvarteret och tänkte att jag antingen skulle bli trött av det eller att jag skulle få energi, men inget av det lyckades. 
Kunde knappt få i mig frukost för jag mådde så illa av min trötthet och det förvärrade hela situationen, för det blev som en ond spiral för jag mådde sen illa av att jag var så hungrig men jag kunde inte ens äta upp en halv subway för jag mådde illa. Dumt det där. Så ah, var inte jättepigg under just själva flytten, men det gick bra iaf! 
Både Andreas och jag blev jätteglada då vi såg lägenheten för den var mycket finare än vad vi hade kommit ihåg !! Vi älskar den verkligen. Den är sååå fin!! 
Vi började packa upp en massa igårkväll så den ser lite mer hemtrevlig ut nu men det är fortfarande lite fix som ska göras. En soffa måste inhandlas med :P

Translation:
May not be the nicest pictures of our new apartment but I just snapped them once we had loaded everything in.
Well my day yesterday was really hard. I couldn't sleep more than 2h so I felt really bad all day, felt sick to my stomach and I couldn't eat anything so I was lacking energy on top of that. Kinda the wrong day to feel that way! But we managed the moving anyway :) 
Both me and Andreas were super happy when we saw the apartment coz it was even nicer than we had rememered it to be!! We really love it ! It's sooo nice !! 
We started unpacking a whole lot last night so it looks a little better now, but there is still stuff that needs to be done (for one thing, buy a couch haha).

1 comment:

LOLA FINN said...

Thank yooouuuuu <3