February 27, 2013

Please come spring, summer and fall of 2013

Usch. Usch. Usch. Ne, nu vill jag inte vara i nutiden. Jag vill vara i framtiden. Jag vill vara placerad då det är Vår 2013 och Sommar 2013 och till och med Höst 2013. Allt som inte är just nu. 
Ibland är jag jättejobbig. Fast att jag inte vill vara det. Och det gör det ännu värre. Jag önskar att jag inte kände på ett visst sätt. Men samtidigt är det jag känner rätt. Fast ändå så dumt och fel. Gaah se! Skitjobbig är jag haha!
Men på alla sätt och vis håller jag min tumme knuten så starkt att jag svimmar av! Åh jag vill jag vill att det ska gå igenom! Vill inte säga ngt än om vad, men jag håller iaf min tumme och jag vill att du ska göra det åt mig med :) Så, tack :)

Translation:
Ugghh. I don't want to be in the present right now. I want to be placed in the Spring of 2013 and in the Summer of 2013. Even Fall 2013. Everything that is not present would be good right now. 
Sometime's I'm really annoying. Even though I don't want to be. And that just makes things worse. I really wish I wouldn't feel a certain way. But at the same time it's right. Although so stupid and wrong. Gaah, see?! I'm mega annyoing! Haha.
But all in all I'm crossing my fingers soooo hard right now! And I want you to do that for me too ! So yeah, thanks :)

2 comments:

juliaa said...

hihi tack:)

jennifer said...

Do it! Supergott OCG nyttigt ;)