February 07, 2013

Can you feel the muscles growing?

Idag finns det nästan bara 2 muskelgrupper som jag kan träna! Och det är mina lårmuskler (quadriceps) och magen (abdominis).
Resten av mina ben känns fortfarande från i förrgår och igårkväll körde jag grymt armpass med fokus på triceps och axlar. Körde några tabata sessioner och I'm telling you testa det! Om du inte blir slut på det så säg :)
Och jag måste bara skriva, att det är så sjukt gött när man känner att träningen gör skillnad! Det är sån pepp! Jag kommer ihåg, om det var i somras tror jag, då pratade jag med Andreas om att min träning liksom inte ledde nånstans, att jag inte kände att något hände... men sen dess kan jag faktiskt både se att musklerna tittar fram, och att jag dessutom KÄNNER mig starkare. DET är kul! :)
För om ni inte redan visste det, så ÄLSKAR jag ju att träna! :)

Translation:
I practically just have 2 muscle groups to work out today! And that is my thigh (quadriceps) and my abs!½
The rest of my legs are still sore from the other day, and last night I killed my arms with my workout! I did some tabata sessions and I'm telling you- if you like to work out- do tabata! If that doesn't get you, I don't know what will! :P
And I just have to say that it's soo awesome when you feel like the work you do actually pays off! It's such a motivater! I remember a day, last summer, when I spoke to Andreas about my workout routines, and how I didn't feel like anything happened... but since then I can see muscles showing and I even FEEL stronger! THAT'S awesome! :)
Coz, if you didn't already know... I LOVE working out :)

2 comments:

Kim said...

Funny!! I love working out, too!!!

Abby @ Change of Pace said...

I LOVE when I feel stronger. It's validation that all your hard work is paying off!