August 11, 2008

Ölands Djurpark

Jaha, då var man hemma. Efter en sisådär 24 timmar typ. Bara sådär 2 dagar tidigare än planerat. Varför ska vi alltid vara så himla jobbiga !! Blir så irriterad på oss. Okej, skit i det nu.
Ölands Djurpark var mysig.... Alla djuren var heta. Vi klappade getter hihi... Och sen var vi inne på Pirate Island, och jag är så ledsen, för det var så kallt i vattnet och det var kallt i luften och blåste så det gick inte vara där i. Men asså fatta vilket paradis det är där eller ! Helt underbart. Världens pool med massa piratgrejjer och rutschebanor och allt. !!! ÅH VILL SÅ GÄRNA BADA DÄR!!! Sveriges Paradis Nr 1 !!!
Dessutom hade vi tänkt att vara i husvagnen till onsdag, men va vi det ? NE! Vi åkte hem efter 24 timmar. Puckon !! Varför gjorde vi det? Då kände vi verkligen för det... att liksom "hur kul är det att sitta i husvagn i regn och bara kolla på film" . Nu i efterhand: Jättemysigt. Vad är det som är så himla mkt bättre hemma (förutom "det" som inte är så himla speciellt egentligen. fast jo. fast nej.!) ... Åh varför gör vi alltid såhär ! Nu ångrar vi oss gärnet. Sitta hemma och uggla. Det är himla roligt. (Stor ironi).

W
ell, well... Måste hitta på ngt kul hemma nu. MÅSTE !! (Men vad finns det att göra här?)
/Victoria

(some pics iaf.. ja hade mkt kul iaf...blev lite sega ett tag, men va tusan.. hehe)

1 comment: