August 12, 2008

Barn lever. Vuxna dör?

Livet är seriöst bra allt meningslöst. Så länge man inte är barn vill säga. Vi kom på det när vi var på Öland. Att alltså, när man var ett barn då hade man inga bekymmer och man levde för att leka.... tänk typ när man va på djurparken och Pirate Island... man sket ju i om det va 10 grader i vattnet, man badade, sprang runt och lekte iaf, skulle man ju göra... Man lekte och livet lekte.. Så enkelt (!) var det faktiskt....
Men nu är man vuxen (typ..) och livet känns egentligen rätt meningslöst. Liksom, va är det för mening med att göra någonting egentligen? Asså verkligen egentigen? Man måste hela tiden hitta på grejjer och göra saker för att hela tiden vara tillfredsställ (vilket man aldrig lyckas bli iaf)..
Även om man skulle ha något att leva för (vilket jag för stunden har svårt att komma på vad jag skulle ha), så liksom tänker jag ändå "jaha, och nu då?.. "..

J
ag måste verkligen, verkligen finna något i mitt liv som gör det värt att leva (detta låter minst sakt hårt, men va tusan). Något som jag kan vakna upp till varje morgon och tänka att "Det här kommer bli en bra dag pga av det".
Men vad?
(jag är sorglig, jag vet)
/Victoria

6 comments:

josephine said...

sv; tack! desamma:)

Glitteringly said...

Ja ibland undrar man ju. Som när klockan ringer 05:50 och man ska upp till ett jobb man verkligen inte orkar med. Men så finns ju allt det där lilla fina. Som igår när jag skickade ett sms till en ompis och han ringde upp mig för att säga godnatt. Eller En riktigt god kopp kaffe på morgonen. Eller att göra en grimas så att någon skrattar. Eller smälla getingar med elracket så det sprakar. Eller att vara ensam hemma och sjunga högt. Eller att tänka "fasen vad snygga ben jag har".

Meningen med livet är att göra vuxna saker men se dem med ett barns ögon :)

Det blev lite långt, men men. Puss!

E. said...

Sjukt coola bilder.
Tack ;D
Puss.

ninniej said...

usch ja, men visa ord från glitteringly...
MEn du e iaf sjukligt snygg½

Zandra said...

du är inte sorglig, det du säger är sant. det är så mycket enklare att gå upp en morgon och veta att man har det här framför sig lixom! men allt kommer nog bli mer meningsfullt när du drar till USA (om du hittar en familj där det är varmt vill säga..) hm. hoppas det snart ska kännas bättre! puss

Filippa said...

jag tänkte nyss på samma sak! nu känner jag precis så, och ibland känner jag den totala motsatsen.