September 29, 2013

#HighOnLife


Åååh har haft bästa dagarna i Linköping! Nu sitter jag på bussen påväg hem till Jönköping och längtar så in i bomben tills nästa omgång av utbildnigen. 
Det är galet så mycket man har lärt sig men oj va mycket plugg det kommer bli för att fatta och koppla ihop allt liksom. Men kroppen är så fascinerande så förhoppningsvis sitter allt som en smäck tills provet i November ;) haha.
Har fått spendera massa mysig tid med Erica med och det har vart såååå fint!
Klassen är helt underbar och på några dagar har vi redan blivit ett gäng känns det som och vi har fått våra platser i gruppen...som att jag är den som sitter med ryggen mot alla haha (internt). 
Kommer nog däcka lagom tills jag kommer hem om jag inte orkar med ett triceps-pass kanske? (Och tja, triceps pass kan jag ju inte säga nu när jag pluggar utan måste ju skriva triceps brachii för annars kanske jag menar vadmusklen och det gjorde jag ju inte :P). 
Älskar det! #highonlife

Translation:
I've had the most awesome days in Linköping! Right now I'm on my way home to Jönköping and I just cannot wait until next time I'll be going back!
I've learned so much these days, it's crazy! But there will be so much studying now until next time when we're having a test about all the things we just learned. But the body is so freaking fascinating so hopefully I'll be able to understand and get everythng by Nov 7th haha. 
I've also had some great days with Erica!! :)
Our class is awesome and in such a short amount of time it already feels like we are a great team!
I think I'll crash once I get home, or I'll hit the gym, we'll see :) 
#highonlife

1 comment:

Kim said...

Glad you had such a great week in class and with your friend.
You will do great on the test!!