December 17, 2007

Tal imorgon! :S

(en hund från Asien... :( )


Shit asså, imon har jag tal i svenska C. Usch asså. I 15 långa minuter ska jag stå och prata (och argumentera?) om djurplågeri. Usch asså.. mitt tal är så himla dåligt så det värsta är ju att jag kommer stå där och veta om att jag är dålig. Usch asså. Jag fasar verkligen.


Denna vecka ska jag ju som sagt jobba varje dag som det kommer bli full rulle hela veckan typ. Skönt att få pengar. Verkligen välbehövligt. I'm poor. Rätt skönt jobb jag har i alla fall, förutom att jag måste stå och slå in massa julklappar nu, och jag suger verkligen på det haha... ne men det är så svårt liksom.. iaf det inslagspappret vi har, det är skitsvårt för det är så himla tjockt så man måste ta i typ allt va man har när man viker det.. aja, det går väl med tiden skulle ja tro.
Innan ringde min kontaktperson från au pairen och vi gick igenom min ansökan... och allt såg bra ut förutom att jag ska försöka kontakta min psykolog som jag hade och höra om jag kan få ett intyg av henne om att jag är "frisk" nu.. shit asså, vaddå ska jag typ ringa till henne och bara "a hej, kan jag få ett intyg av dig om att jag är frisk nu?". Tjena asså, det kan jag ju inte göra.. hemskt ju. Och sen skulle jag helst skriva ett litet kort brev till "min blivande värdfamilj" om min ätstörning... så att dom vet lite om det så dom vet hur dom kanske ska "tackla" mig sen... Det är ju verkligen förståeligt att dom vill ha något sånt.. hon sa att det är bäst om man har med något brev om sånt, om man typ röker, har tatuering eller liknande, så att familjerna vet om sånt... Så jaha, vad ska jag skriva om det nu då. Tjena. Men jag ÄR på den bättre sidan nu. Det är jag. Man blir nog aldrig frisk egentligen, men jag försöker iaf till varje pris att övervinna detta och jag måste acceptera det. Så ja, jag får skriva ett brev om hur det ligger till helt enkelt. Det kan nog vara bra för mig också kanske.
Nehe, nu ska jag (samtidigt som jag kolla på 2½men) läsa igenom religionsboken, om buddhism, till provet imorgon, och sen läsa igenom mitt tal med, sen ska ja säga godnatt för mig.
Önska mig lycka till imorgon! =)

/Victoria

3 comments:

ninniej said...

tänk om nån läser de här :S
tss älskar dej lilla gumman

ninniej said...

nån vi känner menar jag hehe,,,

Alexandra said...

Kämpa på gumman , :D Lycka till med provet