December 31, 2012

Happy New Years!

(Pics from 2008-2011)
Nyårsaftonen har kommit! Och jag och Andreas drar till Emelie & Calle i Jönköping ikväll. Ska bli mycket trevligt!
Detta året har varit väldigt händelsrikt för mig, trots att jag "egentligen" inte gjort särskilt mycket (känns-det-som). 
Började året med att flytta in till min första lägenhet i stan i Vetlanda. Fick det föööör nära till jobbet på H&M haha, tog liksom typ 2 min att gå dit. Soft :P Sen i April blev jag förflyttade till H&M i Nässjö och var med på nyöppningen av den butiken och det var lååånga dagar men oj så kul och lärorikt! 
På sommaren hade jag min första riktigt 3 veckors lång semester. Andreas och jag åkte till Mallorca och hade en underbar tid där! 
Efter mycket velande hit och dit bestämde jag mig efter semestern att säga upp mig från min tjänst på H&M i Nässjö då pendlingen mellan Vetlanda-Nässjö och samtidigt att ha Andreas i Växjö blev för jobbig för mig (och för dyrt om inte annat!) och flyttade in hos Andreas i "storstan" lagom tills min födelsedag! 
Höjdpunkten på hösten/vintern var utan tvekan trip:en upp till Stockholm för att se ståuppkomikern Gabriel Iglesias från USA. Så mycket som jag skrattade den kvällen var nog lika mycket som jag skrattat under hela året! Lycka! 
Gott Nytt År till alla! :)

Translation:
New Years Eve is here ! And me and Andreas are going to some friends in Jönköping tonight! I'm sure we will have a great time ! 
Happy New Years to everybody! :)
(If you wanna read about my year you have to translate the above text :P)

2 comments:

Rebecca Ragionieri said...

Buon 2013 (: Reb, xoxo.
*Nuovo post sul mio blog, fammi sapere cosa ne pensi:
http://www.toprebel.com/2012/12/bye-bye-2012_31.html

Winnie said...

Oh wow this looks like so much fun! Happy New year to you :)