August 11, 2009

Back on Track

Jag förslog idag att jag och Elin skulle ut och gå/springa en liten vända på kvällskvisten. Och ja, så vart det med. Dock var det inte en liten vända, utan det vart ett boot-camp pass haha.. nedå, inte så farligt, men... Vi körde Rancho- där har ja inte vart på ett tag nu, tusan- och sprang uppförsbacke (99% of the time) i cirkus 40 min... Och det är inga dåliga backar det inte... det tar på krafterna när solen kastar sina heeeeta strålar på en. Men skönt !
Så ja, vi kom till toppen och bestämde oss för att gå resten- sen kom vi till en delning och tänkte att vi skulle ta en "genväg".. men det slutade med att vi hamnade i ett lägenhetsområde någongstans där ingen av oss kände igen oss haha... efter 30 minuters irrande gick vi tillbaka till stället vi svängde på och gick den "rätta" vägen... och då hade vi t.om vilat upp oss genom att gå så då kunde vi springa lite med. Men herregud, munnen vattnades ju så mkt så vi höll på att vissna.
Men ja, vi kom tillbaks efter cirkus 2½-3h... Trötta muskler men skönt som tusan. Och även om klockan är sent nu så kommer ja sova, när ja väl gör det, väldigt gott- det tror ja !

Translation: I suggested to Elin that we'd go out for a little run/walk... and thats what we did this evening.. But it sure didn't turn into a shorter one... nono.. more like a boot-camp training haha.. neeh, not that bad.
We started off with uphill (99% of the time) for about 40 minutes.. then we hit the top and decided to walk the rest.
We came to a place where we decided to take a shortcut (yea, right... haha).. Well, we ended up being a bit lost, I'd say.. which added on an extra 30 min or so.. hehe.. But we did come back, and we even ran more... but boy where we thirsty. Gosh, my mouth was as dry as dessert.
But yea, we came back after 2½-3h... sore muscles, but oh so nice! And even if times late now and I'm not sleeping all yet, I know I will sleep gooooood once I do fall asleep..!

4 comments:

Olof said...

Sv: Tack! åh så häftigt det måste vara att leva i usa ett tag!!

Zandra said...

haha åh vad duktiga ni är! dock tror jag att jag hade drabbats av panik eftersom jag visste att det var jättelångt hem och jag hade inte orkat :p så jag hade typ ringt en taxi kanske, eller gråtit! haha tönt jag är :D men jag är stolt över er ;)

yiqin; said...

You went running?! Wow, Iwish I have the stamina. I haven't run since.... =x

Winnie said...

Haha..who needs a gym when they can have Victoria as their personal trainer? Sounds like you guys worked hard!