April 28, 2009

Week 4/12

Ja, då har vi alla påbörjat en ny vecka. För min del så är det 4de veckan av min ART Color klass.. Och idag var väldigt flum måste ja säga. Vi var alla tvungna att köpa ett kit med 314 små pappersrutor i 314 olika färgnyanser (kostade för övrigt typ 600 spänn...). Och projektet för denna vecka är att sitta och sortera alla nyanser, börja med grå, i ordning från mörkt till ljus. Flum, jag vet. Rätt underhållande första timmen- de 2 resterande- inte så värst. Men hur pass flum som det ändå kan verka är det rätt "serious" liksom. Vi ska liksom lära oss det utantill sen och veta vilken färg som passar in var osv... så det sätter lite mer press på en när man vet att vi ska göra ett projekt av det sen.

Translation:
New week. My forth week of my ART Color class. And today was quite silly haha... well, not silly, but pretty soft.. Everyone in the class had to buy this Color kit with 314 small squares with 314 different colors and hues (which btw was like $70...). And so, the project for this week was/is to sit and look and organize from dark to light with all the different colors. Pretty laidback atmosphere in there haha. It was pretty entertaining the first over- the 2nd too- not so much.
Even to it might seem a bit.. silly, weird, non-serious, it is kind of "serious" in the end, since we're gonna do a project out of this and are suppose to know all about it and so on.. so I do feel a little bit pressure...

19 comments:

Bianca and Isabella said...

HAT + SCARF = FAB
XX

THE CRUMPET GIRLS
HTTP://CRUMPETSANDT.BLOGSPOT.COM

StianK said...

love the outfit!!:)

Sussn said...

Så utrolig stilig!

Matt Rowley said...

hahaah love art classes!

Amanda said...

HEJ! Är du au pair genom någon organisation? I såfall, vilken? Eller om du åkte "på egen hand" hur gjorde du då?

Undrar en grej till! Hur träffar man vänner i LA? Är det inte lätt att man blir isolerad hos familjen eller är det lätt att träffa LA people/andra au pairer/resenärer?


Måste säga att jag gillar din blogg a lot! Hittade den nyligen och blev lite lycklig. Du kan svara här för jag kommer tillbaka. Ha det bra! Kram.

h said...

snygg outfit!

Victoria-H said...

Hej Amanda ! Åh va roligt att du gillar min blogg !! :) :)

Japp, jag åker med organisationen Cultural Care (EF)... kände att det var lättare och säkrare att köra med en organisation :P

I LA vet ja inte riktigt.. ja bor i San Francisco.. men ja, asså det är nog samma sak här som i LA :P Asså det blir ju mkt att man hänger med andra au pairer.. det är ok liksom, men det är ju alltid kul att lära känna lite äkta amerikanare liksom! Det bästa sättet att göra det är att liksom hänga på lite public ställen, typ gym, gå med i ngn sportklubb kanske, och sen om man går på college så träffar man ju lite personer där med. Men ja, sen gäller ju det att liksom att vara lite "på" också och försöka lära känna folk med :)
Det där med att bli lite isolerad hos familjen beror nog väldigt mkt på hur du är som person och hur familjen är. Liksom om du är ute mer och inte stannar hemma varje gång du är ledig så känner du dig nog inte lika isolerad. Så är det iaf för mig, jag kan känna att jag vill komma ur huset (även om ja trivs HUR BRA som helst) på min fritid, bara för att göra skillnad på "jobbet" och när ja är ledig..

Har du planer på att åka som au pair eller? Det tycker jag du ska göra om du funderar på det. Det är verkligen en upplevelse :D

Ha det bra du ! KRAM

My said...

Svar: Ja visst blir man inspirerad! tack för kommentaren.

Mo said...

well..that sounds like fun anyway ;-)

really nice outfit btw !

RvS said...

Ja, oj, det var dyrt - 600:-

Det kanske var sådana där Pantone-färgskalor, som man använder till både tryck och tyg osv. Minns att en sån karta, som satt ihop typ som en solfjäder, kostade multum när jag köpte en. Över 300:- för en liten variant.

Jaja, blir nog bra det där. Nice bild!

jossan said...

tack tack :)

Silje said...

Hehe, a little laidback yes!=) But that is good sometimes too!=)

chaoskontrolowany said...

haha lovely! ;))

Amanda said...

Tack för ditt svar! Ja, jag funderar på att åka efter studenten men jag tror jag ska åka genom Skandinaviska institutet. Det kanske inte spelar så stor roll :)

Jag tycker du verkar ha det jättebra där borta o man blir ju inte lite avis. Hoppas du har det bra i fortsättningen också :) Och fortsätt uppdatera bloggen he he. Kram /A.

Twobreadsplease said...

I love the hat! x

Winnie said...

Great outfit.

I used to always love art classes.

Ruta said...

awww that does sound like a lot of fun though!

Makrill said...

Jo jag förstår att du är det :P haha

Jo det är fruktansvärt stressigt nu... Projektarbetets dag idag. Massa uppsatser som de lägger nu på slutet såklart. Och så alla sökningar till skolor till hösten. Usch. Ibland är det inte roligt att bli vuxen ;)

nonsenseofthetruth said...

THE PICTURE IS AMAZING! :D