August 08, 2013

PT-utbildning

Det är en del som har undrat vad det är jag ska göra till hösten, det jag längtar så mycket till :) Många vet det säkert redan, men för er som inte vet så kan jag berätta att jag ska på påbörja en utbildning till Personlig Tränare. Jag längtar ihjäl mig.
Sen jag första gången tränade med en PT i USA (på mitt underbara 24H Fitness i Mountain View, California *saknar det*) i slutet på 2008 så har visionen växt som bara den och NU äntligen känner jag att jag måste ta mig i kragen och bara köra! Det ska bli så sjukt kul. 
Och ingen är lyckligare än jag att både jobbet och utbildning går ihop så jag kan vara borta dom dagarna jag måste och jobba resterande :) 
Utbildningen är i Linköping och jag har hört mycket gott om den, så jag har höga förväntningar. Jag kommer vara borta cirka 5 dagar i månaden och sen är resterande tid hemmastudier. Färdig blir jag i juni nästa år, så det är skönt att utbildningen inte är såååå lång :)
Glömde jag skriva att jag är pepp ??! :D

Translation:
I know there's some people that's been wondering what I'm gonna do this coming fall. And I'm gonna break it to you now :) I'm starting a Personal Trainer school :) I can't wait! 
Since I started working out with a PT in America (at my beloved 24H Fitness in Mountain View, California *miss it*) in late 2008 I've been wanting to do this, and now I feel like it's the right time in my life. I'm soo excited!!
So I'll be combining work with my studies since I'll be in school like 5 days/month and work the rest, and I'll be done in June next year :)
Did I forget to mention how freakin excited I am?!! :D

2 comments:

Kim said...

Wow - so exciting!!!
Can't wait to hear how it goes!!!

Anonymous said...

I would definitely hire you!! :) And... In that first pic you already look like a personal trainer!! Have fun with it and good luck <3

-Vicky