February 28, 2009

Chocochocolatiiiii

Fredagkväll och jag fick ledigt tidigt idag. Hade tänkt att hitta på "ngt" med girlsen, men så blev det inte... tiden rullade på. Istället använde jag kvällen till att smeta på den hemmmagjorda ansiktsmasken vi fick med oss hem igår, från au pair-mötet. Och ja, nu är jag len i fejjan minsann ! =) Och som ett litet extra plus så var masken himla god med :P

Napoleon Dynamites underbara dans

Kör fram till 3.30. Alltså. Hur grym är han inte. Hade glömt bort hur sköön den filmen är alltså !! :D :D

February 27, 2009

Dålig planering?

(Foto: Elizabeth Ulloa)
Gårdagens au pair-möte var väl lite halvdant skulle jag nog vilja säga. Vi kollade på A knights tale, och planen var att efter halva filmen skulle vi sätta på ansiktsmaskerna. Men, tiden rullade på, och helt plötsligt var klockan 10 och dax att kila hemåt. Vet inte riktigt vad våran lcc tänkte hehe.. hon verkade lite off igår. Jag höll mitt "tal". Kändes som att vara tillbaka i skolan haha.. fast mindre seriöst. Men det gick bra. Inget svammel el, ngt och det är alltid positivt :D

A little more personal

Hemkommen från colleget, och mkt smartare blev jag inte. Alltså ja menar jag fick väl lite info, men inget mer än vad jag redan visste. Det kanske inte finns ngt mer att säga liksom, jag kanske redan har all fakta som man ska ha haha... Så det är väl lika bra att bara ansöka sen (fast det är ju inte förräns om några veckor). Men jag tror jag ska ta några/ngn klass på adult education med, som är lite billigare. Det fanns en onlineklass på colleget, om american art, och det skulle vara rätt roligt tror jag, men å andra sidan så vill jag ju ändå "gå" på colleget liksom. Å ena sidan så är det rätt bekvämt för då kan jag ju sitta vid datorn och göra det man ska när jag vill liksom. Vi får se... har några veckor på mig att tänka iaf.
Min vägg har det blivit lite ändring på med. Ville göra det lite mer personligt, än bara en vägg liksom. Och inga garderiner om fönstret har jag heller, så det såg lite dött ut.
Ikväll är det au pair möte som står på schemat. Och jag ska visst snacka lite om facial masks haha.. Vi får se hur det blir med det :P

February 26, 2009

Counsling

Nu ska jag åka till Foothill College och få lite counsling. Hoppas jag får ut lite vettigt av det och kan bestäma mig för att läsa några kurser där. Skulle vara bra !
Okej, ne nu måste jag skynda mig.
Tjingeling

Jag fick Peet's men inte Starbucks

Igår muppade sig internetet för oss, så ja det vart inte så aktivt. Inte för att ett skit intressant hände men ändå :P
Idag däremot har jag hunnit med både det ena ochdet andra. Var bl.a en sväng på Peets med Vicky. Vi körde min specialty som numera har blivit en Madagascar Freddo, w/soymilk, no coffeebeans, sugarfree vanilla and no wipped cream. Den är god vill jag lova.
Efter det blev det till att plocka upp A i skolan. Vi drog vidare och shoppade loss på Target. Han har vuxit ur alla sina byxor, så vi inhandlade 4 st. Inte illa minsann.
Ikväll var det planerat att träffas alla tjejer, och den nya au pairen, på Starbucks. Men, icke för lilla mig. Nope, fick äran att jobba istället. Yey. Not. Men, så kan det vara...
Ja, mkt intressantare än så blir det nog inte idag haha.... Det får ni leva med :P

February 24, 2009

Vintage Rolling Stones

När jag rensade gamla saker, papper och sånt, förra veckan kom jag över några exemplar av Rolling Stones magazine från 80-talet. Kult eller vad.

Sushi 3 days in a row

Japp, det har det blivit för min del. Köpt i lördags, köpt igår, och idag vart det restaurang med A. Tummen upp... Ikväll blir det att "jobba" kväll... Killen sitte och läser comicbooks och slappar mest. Rätt behagligt.
Innan vi åkte till sushistället åkte vi till biblioteket. A va tvungen att låna en bok om amerikanska hjältar. Han hade valt Rosa Parks. Då kom jag och tänka på när vi läste om henne i skolan. Mer flashbacks och minnen hehe... Men R.P var en bra människa ! =) Det tycker vi.
Och i bilen numera kör vi på Alvin and the chipmunks soundtrack. Hur bra som helst :D Vi diggar just nu loss till Witchdoctor..
"
Ooo eee, ooo ah ah ting tang
Walla walla, bing bang
Ooo eee, ooo ah ah ting tang
Walla walla, bing bang..."

February 23, 2009

Måndagsminnen

Ny vecka, nya tag. Åhh, innan hörde jag Yael Naim - New Soul på radion. Och halloj va den påminner mig om i somras ! Sjuukt, sjukt mkt ! Jag hade en skiva med den på bl.a och, den var nr.1 på skivan. Den kom alltid på. Den är bra. Jag hade den på när ja t.ex åkte och hälsade på mamma och pappa i husvagnen på Öland. Jag hade den på vägen ner till Östanå när jag var lat nog att ta bilen ner till campingen. Den var på vart jag än åkte när jag startade bilen. Minnen säger jag bara. Bra att man har dom. Dom är bra för hjärtat.

And the Oscar goes too....

Kvällen var himla lyckad. Kul som bara den hade vi. Eller jag iaf haha....
Jag gjorde mig iordning när ja kom hem från Peet's med Vicky. Körde LBD, och svart svart med en rosa blomma som detalj :P
Vi åkte till Anna till 5, då oscarn började med red carpet arrival. Vi (Anna o Rachel) hade dukat upp med sushi, valentinesgodis och smått och gott... Och resten av kvällen spenaderade vi framför Oscarsgalan. Slumdog Millionair tog hem många priser (en indisk film. väldigt bra gjord film faktiskt).
Mkt skratt, fina klänningar och snacksande blev det. Perfaa..

February 22, 2009

The outing..

Okeyy.. so I'm back. Fick 6h sömn (oj, ändå så pass, trodde det bara skulle bli typ 3 när jag räknade på mina fingrar hehe). Jag gjorde så att jag drog hem igårnatt istället... Blev bättre så. I vilket fall så gick vi ut igår. Jag och the 3 girls. Det var schysst. Dock, ett stort men för mig var att dom valde att gå till en rökbar, där man obviously får röka. Hej, jag älskar verkligen röklukt, och man luktar sååååå himla gott när man kommer ut därifrån. Tror jag ska göra det till en parfym. Hej hopp. Nej. Men men, jag kände inte riktigt för att klaga. Hehe. I vilket fall, det var inte jättehändelsefult den/dom första timmarna. Framåt slutet kom det fram en kille, som först började snacka med Amie om hennes fottatuering... sen gick hon på toa, så jag blev lämnad med honom. Han satte sig ner jämte mig i soffan... awkward, men ok. Han började iaf snacka lite... och för att göra en lite längre historia kort så kan jag säga att jag blev erbjuden att vara med i vuxenfilmer. Jepp, vuxen, som i barnförbjuden, och film, som i att bli filmad och göra det till e film. Man behöver itne vara 40 för att förstår vad han ville. FIY, som ni kanske förstår, är jag verkligen en "sån" person. Självklart sa jag Ja och nu kommer jag få en massa snabba cash och kan sen resa runt här hur mkt som helst ! Tjohoo... Right.. haha... Jag fick hans nummer på ett kvitto. Han signerade det "Jonathan, nummer och "solo-work", $600/h". HAHAHAHAHA OMG säger jag bara....
Kom hem gjorde jag iaf runt 4, slängde mina kläder i tvätten och hoppade, trött som jag var, in i duschen för att tvätta bort den ofantligt trevliga lukt.
Nu, blir det Peet's med Vicky.

February 21, 2009

Nu åker jag...

Har precis avslutat mitt morgonmaraton av Friends och nu ska jag ta min en-nattspackning och köra upp till Millvalley...
---Detta var ett väldigt långt och nödvändigt inlägg, så ja slutar nu.---

Pink Lips

Idag spenderade jag halva dagen på Stanford Shopping Center. Det må vara himla mysigt och fint där, men jag tror kanske inte jag passar in ;P Men trevliga i affärerna, det är dom !
Kvällen spenderas på Starbucks med flicksen... trevlig fredag minsann...
Imorgon åka jag mot norr igen, till Amie, och spenderar dagen och natten där.... Men nu, nu är det dax för sängen =) Tjingeling
Btw.. dollarn ligger nu på 8.7:- OMG säger ja bara...

February 20, 2009

It's about the dog. The mellow dog.

Andra delen av min dag igår spenderade jag i parken med Vicky och Kuma. Såå mys att gå omkring där, folk börjar prata, hundarna sniffar på varandra och allt är frid och fröjd :D Det är så intressant att se hur olika hundar kan vara... våran lilla sötnos är så himla lugn och bryr sig inte ett skit om ngg hund kommer nofsar han i baken eller hoppar på honom typ.. hans livstil är lite som "whatever" typ haha... så skön.. medan andra hundar skäller och hoppat och hypar hehe...

Jag tog cykeln, ja

Japp, det var första delen av min dag det.. =) Don't know why I do this videos... I hate them haha...

February 19, 2009

Du ska inte tro det blir sommar, ifall inte nån' sätter fart

Idag tog jag en såndär låång skön sovmorgon i en uppvärmd säng, från mitt lilla fönster såg jag en blå himmel och på bättre humör kunde man inte blå.
Fick lite jobb av min värdmamma... sortera lite papper och sätta dom i ordning i pärmar. Nästan så att jag hellre skulle vilja jobba med det än att va au pair haha... Nedå, jag har ett bra jobb :P Men ja tycker det är rätt kul att sortera sånt... :P
På eftermiddagen tog jag och Vicky en sväng till Peet's igen. Och vilken tur vi hade, "Jake Gyllenhal" jobbade idag med. Vilket sammanträffande haha... Och hans rakade hår hade växt ut ngn millimeter, och skägget var nog lite mer på bättre hållet, så det va bra ;) haha.
I brevlådan idag var det ett paket adresserat till lilla mig, och i den låg min himla vackra klocka. Love it eller vad. Det stod liksom Victoria på den.