January 31, 2009

Kosan mot SF

Nu så ska jag snart åka och hämta upp lite flicks för vi ska vidare till San Fran för att av avskedsmiddag med Tess som åker hem på måndag... Tråkigt att hon åker, men ja.. hon har inte haft det allt för lätt med hennes s.k familj... Men ikväll ska vi ha trevligt iaf. Måste kila nu... Tjingeling

MSN

Kan ju bara meddela folk som har mig på msn att jag hade typ ngt virus (?) eller spam eller liknande, för jag hade tydligen skickat ngn länk el va det var från min (inte jag , men "felet"). Så ja det muppar sig lite nu.. irriterande..

OPRAH IGEN ! Va tusan är det med dessa 9åringar

Ja, jag åkte till skolan för hämta upp pojkarna för dom skulle ha en playdate. Men nemen? Vad nudå? Dom hade "bråkat" nu igen. Va tusan.... Så jaa, jag fick agera igen, och jag måste verkligen säga att jag är duktigt :D
Det är nämligen så att mitt värdbarn är väldigt envis (så som jag.. det är som att argumentera mot mig själv, och det är då inte lätt ska ni veta.) Saken var den att A:s kompis (M) hade "strypt" A när dom hade lekt. Dom lekte som sagt, och det hade visst gått lite vilt till. Och A vägrade godta M:s "Förlåt", för "Han ville ju döda mig!!! Hur ska jag kunna förlåta det?!". Och ja, det är ju förståeligt, men jag var ju tvungen att förklara för honom att jag tror inte att M:s avsikt var att verkligen döda honom. Men Jodå, varför skulle han annars göra det. Och jag stod typ i en 20 min och snackade med A först, (för att ens få honom att godta hans förlåtelse), sen fick jag gå till M (A ville inte vara i närheten av M liksom) och få honom att säga förlåt (igen) och verkligen förklara varför han gjorde det, och att han aldrig ska göra det igen (det får vi hoppas ?) . And thank goodness, han accepterade ursäkten tillslut min lilla unge.... Det tar mkt att komma åt honom ska ni veta. I felt proud haha.
Planen var iaf att åka till parken, men vi stannade kvar på skolgården och lekte. Det var ngn form av jag var "it" och jag skulle försöka ta dom och sen leda dom in till ett "toabås"... haha, ja det låter ju trevligt...Men ja, trött vart jag iaf efter att sprungit efter dom rackarna.
Min kväll kommer iaf bli soft. A ska till hans pappa iaf, så jag är off rätt snart..

January 30, 2009

Sine Cura

Idag säger min handled på latin: Inga bekymmer.
Jag ärar det genom att spendera min lediga tid i solen. Got.To.Get.Some.Water!

Midnatt

Klockan är midnatt och jag jobbar visst fortfarande. Min värdmamma smsade mig vid 9tiden och sa att hon skulle bli sen. Eller ja, hon frågade om det gick bra om hon blev sen. Så klart det går bra skrev jag.
Och ja somnade till i nån timme, men nu vaknade ja upp och klockan är tolv och hon har inte kommit hem ännu. Det som slår mig är, när ska jag bli orolig, eller kanske ens "ska" ja bli orolig hehe... Asså, man vet ju inte om det har hänt ngt. Jag tror ju inte det, men ändå... Haha, det låter som att det är min dotter som är ute på vift eller ngt..
Innan idag på kvällen som överaskade mid värdbarn mig.. han började sjunga... värsta låten liksom, och ja bara "va?" liksom.... och han fortsatte och det var värsta texten och värsta melodin, och det lät riktigt bra. Jag tänker mig lite Darin, för han gick upp i falsett då och då haha.. Och när han va klar, efter typ 4 mins sång, så frågade jag vart den låten var från. "Jag hittade precis på den". Dude, he's good haha.. Sen körde han på med typ 3 till låtar, bara sådär liksom... Inte dåligt. Jag stod för trummorna (som var lite svårt ska jag erkänna när det är en nioåring som håller takten, samtidigt som han hittar på text och melodi haha).
Ne, nu ska jag väl.. försöka underhålla mig själv vid datorn tills jag kan sooova..

Victoria Winfrey, Oprah Holgersson

När jag skulle hämta upp A idag från skolan var jag tvungen att agera Oprah. Killarna hade bråkat och för tillfället grät A och hans kompis (som han hade bråkat med). Stackars barn, vilka problem dom har... men ja förstår dom... det handlade om att mitt värdbarn inte hade fått vara med och leka eller ngt sånt (taskigt..), men jag lyckades reda ut situationen med mitt O-snack. Goodie mee.. :D
Och istället för simning så övade (!) vi på att cykla. Dock var det typ ingen luft i hans däck, men det ska vi ordna.
Och nu har jag även fått Tinkerbell-filmen från bibblan (- Ninnie.. nu så haha)...

January 29, 2009

Turn up the volume

Jag måste säga att jag har ett värdbarn med himla bra musiksmak ! När vi lyssnar på radion i bilen så vill han alltid att ja ska höja när det kommer låtar med bl.a coldplay, the killers mm.... Inte fel, alls. Dock så gillar han också typ Rihanna, Estelle, Britney Spears och sånt med men haha... klarar jag väl mig utan, men vad ska man göra liksom :P

Tappad

Igår var jag himla duktig och lyckades tappa min kamera på marken. Ojojoj. Inte bra på ngt sätt skulle jag vilja säga. som tur var landade den på sidan och inte typ på blixten eller skärmen eller ngt sånt, så det blev "bara" en liten skrapa på kanten på undersidan. Så kan det gå om man inte är försiktig.
Idag har jag haft (personligt) möte med min LCC, gjort ärenden och fått en slängkyss (?) haha.
Nu bär det iväg till simning !

January 28, 2009

Vi är påväg.. vi ska gå tillsammans du och jag.. vi har en dröm (vi har en dröm)..

Okej, jag har ingen aning varför den låten kom upp i min hjärna (om ni inte vet vilken det är, så är det ju från ett barnprogram... hm, kommer inte ihåg namnet på det nu, dock..men bra var det iaf!).
Nu ska jag iaf åka till min LCC. Eftersom jag missade mötet för att jag jobbade förra veckan så måste jag åka till henne "separat" för att prata eller ngt... så ja, det är mina planer för dagen...

"You have a uniqe look"

Oj vilken skön natt jag hade !! Tjena mors ! Somnade jag när ja skrev mitt sista inlägg igår och vaknade upp utan min pregnant-mage och mådde som vanligt. Nice nice.
Efter morgonrutinerna tog jag min lilla bil mot Palo Alto där jag hämtade upp Tess... vi sågs för näst sista gången här, för hon åker hem på måndag... tråkigt, men jag är glad för hennes skull! Vi åkte iaf till Great Mall och strosade lite. Trevligt värre.
Sen har mina vanliga rutiner följt med resten av dagen och jag klagar inte.
Mitt värdbarn snacke förövrigt idag om filmen som han såg i bussen till Tahoe i helgen. Dom hade visat Mean Girls, och han och min värdmamma tyckte att jag påminde om tjejen från afrika (lindsay lohan)... och han är för snäll mitt värdbarn.. han liksom bara senare under dagen "jag hoppas inte du tog typ illa vid dig när vi sa att du var lik henne.. för det var liksom inget negativt menat ska du veta".. Hehe, han är för söt han. Han liksom verkligen tänker på andra.. inte bara det, men liksom i vardagssituationer så är han väldigt omtänksam och sätter ofta andra först och hjälper till och så. Han är en bra grabb, han !
Sen sa han också att jag hade en unik look. Jag ser liksom inte ut som alla andra... och det var även inte negativt menat, sa han... hehe, han är för söt den ungen.
Idag hade vi även lite svenska-lektion. Och jag ska vara ärlig och
säga att han lyckades med svenskan rätt bra. Annars kan det ju vara lite svårt för amerikanare att säga våra fina uttal, men jag är stolt över honom ska ni veta :D
Okej Victoria, säg god natt nu för du måste sova... Okej. God Natt Gott Folk.

January 27, 2009

Hej då ballong

Nu är klockan halv nio och jag ska försöka sova bort min ballong till mage... hoppas det går... sutplar mineralvatten och knaprar antiacidtabletter gör jag med....

Happy New Years

Bara för att det idag är "Chinese New Year" =)

January 26, 2009

Wuäähh Wuäähh

Rubriken min ska föreställa en skrikandes/gråtandes unge är det tänkt.
Ja, jag ligger här i min säng nu, morgonen är fortfarande ung. Jag har ngt så fruktansvärt ont i magen. Jag vet inte vad det är, men det gör så ont och jag har inte sovit många timmar inatt.. Blää... usch, det är så jobbigt. Hoppas verkligen att det går över tills dagen.. Ne, detta var inge kul alls.
I vilket fall så, igår var trevligt.. träffade lite nytt folk (vilket aldrig är fel). Dock var det lite "tråkigt" för det var mest typ bara jag och sen alla tjejer i marin hehe... jag trodde typ att det skulle vara liksom folk från eastbay, northbay och överallt runt omkring här, men ja så var det inte riktigt.. men, så kan det va :P
.... ok, nu har klockan tickat på lite, så jag kan nog lika väl gå upp kanske... Min måndag kan inte ha börjat bättre!

GodNatt

Tänkte bara skriva godnatt innan jag hoppar i lopplådan... Är precis hemkommen från Marin där jag var och käkade med lite flicks.
På hemvägen var jag nästan lite rädd, dock. För mig själv. Jag var så trött så jag skulle alvarligt kunnat somna. På riktigt. Puh, att jag ine gjorde det alltså... Jag kom hem iaf och nu återstår en mkt skön sak. Zzzzoooooovaaaa

January 25, 2009

Hike in Rancho

Nu är jag precis hemkommen från en hike med de tre tyska girlsen... Vi var på ställe som ligger väldigt nära mitt hus, och det var himla fint där. Jobbigt var det lite med hehe... I vilket fall så tog jag lite bilder, och tror ni inte att mina kamera muppar sig igen och tar bort alla bilder !! Och nu är det samma veva igen som det var innan, att jag måste formatera och hålla på... !! GAHhHH... det är ju säkert kameran det är fel på !! Men orka liksom !!!
Bläblä... Aja, nu måste jag iaf göra mig redo för kvällen...

Morsning denna söndag

(Fotograf: Pavla Kopneca)
Min träningsverk ville visst sitta kvar i dag med. Hade väl klarat mig utan den, men ja va tusan ska man göra. Då känner jag ju iaf att jag har gjort "ngt" hehe..
Ja, ida är min värdfam och åker snowboard. Själv ska jag på au pair middag ikväll. Ska bli trevligt.
Jag har inte bestämt vad dagen min ska se ut som, men det dyker nog upp ngt... Just nu sitter jag och beskådar våra katter (bror och syster) bråka. Hihi, det är lite roligt...

Paul Blart ; Mall Cop

Jag säger då en sak. Se den. Hihi, alltså om man gillar Kung av Queens så SKA man se den. Gillar man inte KAQ så ska man se den ändå, för den va rooolig.
Dagen har varit slapp, kvällen var trevlig med Starbucks och bioo som sagt... Tjingeling

January 24, 2009

Oh My, I'm Sore

Dude, vilken träningsverk jag har. Skulle nog ha en personlig tränare varje dag ! Tjena mittbena.
Lördag är det idag iaf.. Vet inte vad som händer. När det regnar ute känner man inte för att göra sådär jättemkt liksom.. hehe.. (gud, hur ska jag klara att komma till sverige? ).
Imorgon ska jag iaf in till SF, för där är det middag med en massa au pairer runt om i SF-området. Några flickor som tog insiativ (stavas det så? haha) och bestämde att det kunde vara kul om alla au pairer i området kunde samlas typ.. Så det ska bli skojjeriigt.

SSN

Nu är även mitt (andra, nya) Social Security Card fixat. Göttans. Så snart kan jag fixa mig ett körkort (vadå seeeeg). Oh well hehe...
Precis hemkommen från Starbucks med flicksen.. Trevligt. Jag tog det där Berry Chai Teét som jag fick gratis häromdagen, fast denna gången tog jag det varmt. Inte gott. Smakade typ som glögg... Oh well...
Nu är fredag och heeelg... dock är jag inte såhär jätte bara " åh va skönt att det är helg" , för jag ska erkänna; mina veckor är liksom inte speciellt jobba liksom. Tillskillnad från andra au pairer som måste jobbar helger (ok, det kommer jag ju säkert få göra om min värdmamma ska bort ngn gång så men..) och har problem med barnen (som jag iofs hade innan) och föräldrarna. Yes, jag säger det igen; I've been lucky.

Personal Training

Japp, igår så blev ja ju medlem i ett gym (och jag lyckades att få det billigare.. han var så snäll mot mig.. Yey) och då bjöd dom mig på ett pass med en personlig tränare. Nice. Aningen pinsamt ibland, men va tusan haha... När jag kör styrka så har jag ju liksom alltid på dom lättaste vikterna, men nu la han ju tusan på asmkt haha.. ja bara dude, detta kommer inte funka liksom, men det gjorde det tydligen. I made it. Mohaha.. Yey Me...

January 23, 2009

Klockan är 10, och här är ekot

Idag är jag ledig länge på dagen.. ända fram till halv 5. Not bad. Så hur ska jag spendera min dag då? Ja, bra fråga. Jag ska iaf till 24 hour Fitness vid 12 tiden, för igår så sighnade jag upp för ett medlemskap (fast jag ska, när jag är där, säga upp/ändra det, för igår fick jag ett erbjudande som jag ändå tyckte var lite dyrt, men jag har 5 dagar på mig att testa och säga upp och få allt tillbaka, så det är bra. Men iaf, idag såg jag på deras hemsida att dom hade ett mkt billgare erbjudande, så jag ska se till att jag ska få det istället.), i vilket fall så skulle du typ "testa" mig eller vad det va hehe.. Typ .. ja, ja vet knappt själv va han sa men, ja vi får se... hehe..
Igår när jag var där så började en äldre gubbe prata med mig. Han berättade att han inte hade ngt körkort el bil nu, för han hade vart med om ngn olycka eller va det va, och med polisen och lagen och allt va han sa... och så sa han ngt om "tillbaka till fängelset", "jag har ju inte vart där på flera år".. (hm, okej, jag tror jag ska gå nu...).. Men han fortsatte bara prata och han undrade om jag ville typ göra ngt ngn gång, typ gå på ngn show eller ngt. Hm, ja men visst ! Självklart. Du har suttit här och snackat om att du har bott halva ditt liv i finkan, och ska snart kanske in igen. Ja, men jag är lätt intresserad av att hitta på ngt med dig ! Not.
Seriöst, va trodde han liksom haha... inte kanske världens bästa sätt att presentera sig.. men ja, folket här kan vara aningen... såhär haha..
/Victoria

January 22, 2009

Shaking Dog

Åh idag på morgonen satt vi och åt frukost. Och våran hund får alltid äggula på en liten tallrik när vi äter. Och han blir alltid sådär sprallig och jätteglad när vi ställer ner tallriken. Men idag så bara låg han under bordet och rörde sig inte. (vet inte om jag nämt det, men han har ju cancer och han gå.. ja, dö när som nästan :( ) , så jag vi bara nemen va är det med honom liksom.. så tog vi fram honom och upptäckte att hela hans kropp bara skakade. Asså fy tusan va oroliga vi blev! Vi trodde verkligen att det var slutet för puppy.. Men så kollade vi honom lite, och märkte att han hade (ursäkta mig..) bajs kvar i rumpestumpen. Så vi (min värdmamma)... tog bort det, och höll honom lite och klappade honom.. och sen blev han på bättre humör, och nu är han tillbaks till normal igen. Men gud, det hade kunnat bli en sorglig morgon idag alltså.
/Victoria

Grattis Therese och Emil

Ville bara passa på att gratulera min kusin Therese till lilla bebisen ! Så roligt ! :)
GRATTIS

And they said it changes when the sun goes down

Okej, min rubrik har inget och göra med ngt, men ja har haft den meningen/låten i mitt huvud hela dagen så ja, den får helt enkelt fylla mina rubrik för dagen.
Okej. Så, onsdagen den 21 januari. Jag ska inte gå in på det, men dude, det är snart februari...
okej, moving on.. Idag var jag på det andra gymmet som jag ska prova. En kille visade mig allting och så, (och gav mig en massa fina komplimanger... Alltså jag är SÄMST på att ta emot komplimanger. Jag vet ärligt inte hur man gör. I'm stupid).. ok, moving on igen... Alltså dude va ja hellre vill va på det gymmet, men det är dubbelt så dyrt :( Varför ska allt ha med pengar att göra ?
Eftermiddagen innehöll tjurigheter. Jag må ha en au pairs drömbarn (japp, det kan va sant), men idag var han inte rolig. Tjurig och otrevlig och ja.. fy tusan... Två Libras (jag tänkte skriva det på svenska, men hur tusan säger man Våg i plural? Vågar,Vågor.. med a va?), okej moving on igen... Två Libras, envisa bådatvå, och ingen vill säga förlåt (för ingen har gjort ngt fel). Okej, orkar inte gå in på det, men ja, hela eftermiddagen var han tjurig haha.. men vi blev vänner på kvällen sen. Så slutet gott, allting gott.
För tillfället kan ni i Sverige glädja er med att det nu spöregnar utanför mitt rum hehe. Mindre kul för mig dock... :P
Okej, man märker nog på mitt inlägg att jag mumlar, och klockan är faktiskt snart halv ett och ja ska ju sova istället... så God Natt =)
/Victoria

January 21, 2009

Mulet


Och så var värmeböljan över för denna gång (förhoppningsvis kommer den tillbaka inom kort, dock :P). Vaknade upp till en grå himmel. Dystert. Nu är man ju så van vid Blått och inte Grått.

Nu är det såhär, att jag har lite av en sits här... Det är ju så att jag måste läsa 6 credits (el. 72 timmar) under mitt år här. Men min värdmamma är väldigt på att jag ska läsa vidare på college och ändra mitt J-1 till ett F-1 (student) visa. Om jag skulle göra det skulle hon liksom sponsra mig med det, med boende och allt sånt. Liksom hur bra är inte det !
Men ja klarar inte av att vara borta från min familj och framför allt inte min lilla Ninnie... Eller ja menar klarar skulle jag ju göra, men jag vet inte om jag skulle vilja liksom. När man har en så bra person i sitt liv tycker jag man ska vara så mkt med den som möjligt! Och om jag skulle stanna skulle det ju vara aningen svårt. Hallå, kan inte alla bara komma hit och bo med mig ! Alla jag känner; va säger ni om det ! Skippa kalla Sverige och flytta till soliga California :D Skulle inte det vara ngt ! Åh, vad jag skulle vilja det. Ngn som har lust att vinna på triss åt mig så jag kan fixa det på det sättet hehe..
Vilka problem jag har.... liksom, vem får en sån bra möjlighet att få studera i usa, CA, och även bli sponsrad. Det är liksom inte så vanligt.. Och jag har blivit erbjuden den chansen.. Puh, jag blir knasig på detta.

/Victoria

Can I get your number

Ja, idag har vi hunnit med mkt här, Aiden och jag. Först var va vi i parken.. dock var det inte så roligt för det var mest 3åringar där hehe.. Kanske inte så jättekul för en 9åring och leka med dom...
Så vi drog vidare till Baskin Robbins och käkade glass. Dom har en massa smaker och toppingar att välja bland. Mums !
Efter det blev det movietime. Vi såg Hotel For Dogs. Bra film tyckte jag.. så söööta hundar. Får mig att vilja köpa mig en liten gosing..
Efter blev det till att åka hem och göra sig iordning för simning. Det var visst lite trögt att gå dit idag ("Det är ju inte en skoldag- varför ska jag gå på simning då?") Men ja, iväg bar det iaf.
Under tiden gick jag en sväng runt downtown för att rensa hjärnan (som har jobbat hårt idag.. harkel...).. När jag går över gatan ser jag några meter framför mig två killar.. unga, typiska sådanna killar som typ skulle säga "hey girl" (okej det låter konstigt haha, men ni fattar), och jag mötte (tyvärr en av killarnas blick). Jag har musik på i lurarna och när dom passerar och är några meter bakom hör jag att en av dom säger ngt. Jag vänder mig om för att se om det var till mig. Han säger ngt igen, men jag hade fortfarande lurarna i. Jag tar av mig dom, och säger "What?" "Can I get your number?". Jag skakade på huvudet och sa nej haha...
Ikväll ska jag jobba till kvällen och kan därför inte gå på au pair mötet vi har. Denna gången skulle jag nog nästan velat gått, för det verkade som att vi skulle göra ngt roligt... men men, hehe..
Idag har (kommer) jag typ att ha jobbat typ 11-12 timmar. Får man ju egentilgen inte.. men jag vet faktiskt inte om jag kan säga att det är så mkt "jobb" liksom.. ja menar, käka glass och gå på bio... nja inte riktigt haha...
/Victoria

January 20, 2009

Seriosly

Morgonen började med frukost framför tv:n och CNN. Det är ju en stor dag idag för det amerikansa folket. Obama höll sitt tal och blev kl. 12 (eastern time) president för USA.
Jag har liksom vart NOLL intresserad av politik, presidentval och alla andra ord som involverar sånt där.. Men jag måste säga att när Barack Obama blev president här och när man ser allt ståhej som är runt omkring så är det rätt intressant. Och när jag är 70 år kan jag sitta och säga till mina barnbarn att " När jag var ung så var jag i USA när det var presidentval och när Bush steg av tronen och blev ersatt av the first african-american presidenten" (dessutom tycker jag det är sjukt att dom i varje mening måste nämna att han är african-american. Hallå, han är född här, han är amerikansk. Okej, det är en stor grejj att han är det, men det blir så fel om det ska vara värsta anledningen liksom. Tycker jag iaf.)
/Victoria

Dagens Citat

Det är en god vana att då och då ifrågasätta saker och ting som man i åratal har tagit för givna.

You know.. it's that old briefcase from the 90's

Min garagestädning var uppskattat här hemma ska jag erkänna. Min värdmamma tackade mig flera gånger... Det är ju alltid kul att få tillbaka när man gör lite.. inte för att jag ens gjorde det för att jag var tillsagd eller ngt, jag var ju bara tvungen att utnyttja min överskottsenergi som jag inte tog ut på gymmet.
Imorgon, mina damer och herrar, så är det icke ngn skola för barnen i usa heller, så vi ska nog gå och kolla på "Hotel For Dogs". Jag är nog lika exited som Aiden haha... Men vaddå, den verkar ju rolig liksom.... Sen kanske vi åker till parken och leker... det fina vädret ska ju iaf hålla i sig några dagar till, sen ser det tyvärr ut att bli kallare..
God Natt /Victoria

January 19, 2009

OjOjOjOj

Idag har jag varit minst sagt aktiv ! (=Duktig).
Jag vaknade upp och begav mig till gymmet. Efter åkte jag till Starbucks för jag hade en kupong med en gratis ny dryck. Jag köpte/tog en Iced Berry Chai Infusio. Mkt god ska jag säga att den var... Lite spicy med liksom..
När jag kom hem hade jag en himla massa energi i kroppen. Jag bestämde mig för att ta ner resten av julbelysningen på framsidan, och även att städa vårat garage som har haft saker utpridda längs sidorna och en massa skräp som bara ligger. Så ja, Victoria har vart i farten, och nu är det cleana väggar golv och inget skräp. Dock skulle jag vilja slänga jättemkt, men det kan jag ju inte göra eftersom det inte är mitt garage och jag vet ju inte vad min värdmammavill behålla och så hehe...
Efter det ställde jag mig i solen på altanen och hoppade lite hopprep. Jag kände mig som 5 igen. Det va kul. Kommer ihåg när man hade ett långrep i skolan och man var en massa ungar som hoppade igen repet medan 2st snurrade. Det var ju skitkul ! :D
(Våran hund Kuma... Sötare än sötast.. Jag saknar min Kellie litegranna nu...)

Shopping and Mrs Fields Cookies

Är nu hemkommen från en trevlig dag med Rachel och Anna som har innehållet lite shopping. Vi drog kosan till Marshall för att inhandla lite träningskläder (linne, och en jeansväst för mig... jag ska inte använda jeansvästen för träning.. ett litet obs där bara..). Verkligen fynd: $3+$5 . Inte dåligt.
Sen åkte vill till Santana Row och till H&M. Men det H&M:et var inte mkt att hurra för. Bara de allra dyraste grejjerna. Typ klänningar för $49, $79 och sånt.. Hello, where's the cheap H&M? Oh well...
Sen gick vi in till köpcentret mitt över gatan och tog en sväng in till Forever 21 (dom måste haft på en braskamin eller ngt. Det var typ 40 'C där inne !), och sen några fler.. Köpte en väska för $5 med.. Jag är så bra på att köpa billiga saker alltså... fast grejjen är liksom den att jag kan tycka att $5 är dyrt för en väska liksom.. men folk köper väskor för flera hundra haha.. dom tycker nog att jag är konstig..
Vi stannade även till vid vid Mrs Fields Cookies- stånd. Dom hade ett erbjudande "Köp 4 kakor, få 4 gratis". Vi slog till. Men hon i ståndet var nog på bra humör eller ngt, för hon gav oss dubbet upp. Och ännu mer till och med. Vi fick +16 kakor.. Hihi... Hur bra var inte det eller?! Och gooooda är bara förnamnet. Fy tusan så goda dom var. Jisses ! :D (Ne, Victoria, du måste sluta med allt detta snacksandet... haha).
Men ja, det har vart en trevlig och solig dag.
/Victoria

January 18, 2009

Sträck ut din hand och finn en hand i din...så gjorde jag och fann - en hand i min

Tänker på mamma när jag skrev den där raden hihi.. Dansband, or what? hihi :P

Goder Förmiddag

Efter en natt med djup sömn vaknade jag upp pigg som en lärka till en strålande sol. Kan det bli bättre... Käkade upp m&m:en som vart över från gårkvällen :P Bra start på dagen. Of course.
Tog med mig en himla energifylld hund ut för han var tvungen att göra 1+2. Gick med jacka och mina rosa pyjamasbyxor haha. Måste sett ut. Men va tusan, hunden hade bråttom och liksom orka ta på sig kläder bara för att gå ut.
Jag har kommit på en sak. Att varje gång jag hör en polisbil när jag är ute så tror jag att det är pga mig! Att det är jag som gjort ngt, att jag körde på fel sätt, eller vad som liksom ! Varför är jag sån? Jag vet ju liksom att jag kanske inte har gjort ngt haha, men liksom ändå så tror jag att dom är "ute" efter mig. Hm... kan inte vara bra att gå runt och tänka på det viset. Typ häromdagen gick jag runt området, det var mörkt, och jag har en polisbil närma sig upp till vårat kvarter, och upp kommer en polisbil med blinkande syrener och även då, gåendes med hunden kopplet, tror jag att jag har gjort ngt! Dock ser jag att dom hade stannat en annan bil framför, så jag forstod snart att det inte var mig dom var ute efter hehe. Men hallå ! Varför tänker jag så ! Kan inte vara bra för migg hjärta. Just den gången var det lite spännande.. jag ville ju se vad som hände, och varför dom stoppade killen. Fast jag kunde ju inte stå där och glo inte, så jag traskade vidare. Well well så kan det vara.
Ne, nu ska jag ta och göra mig iordning... Ska åka till Santana Row med två tjejer.. traska runt på hm bl.a .
/Victoria

Working camera again =)

Idag försökte jag spendera dagen på bästa möjliga sätt för att kompensera för gårdagen. La mig på en filt i solen i en park med en bok. Var så skönt, jag tror t.o.m att jag slumrade till ngra minuer. Var trött från gårdagens tidiga morgon.
Har haft huset för mig själv i igåkväll till imorgon... Rätt skönt. Har spenderat min kväll framför tv:n med Vänner och Sex And The City, och en påse m&m.
Dessutom har jag "fixat" så att min kamera numera fungerar ! :D Åkte till walmart och frågade om jag kunde testa ett minneskort där, och det funkade - så jag köpte det, så klart ! So Nice ! Min kamera var inte sönder ! Yippie. (jag undrar varför inte det minneskortet som jag skickade efter fungerade?).

/Victoria