August 31, 2008

Bang or No Bang

Lugg kan vara det snyggaste (men också fulaste) man kan göra med en frisyr. Jag känner SÅÅ mkt för att klippa lugg. Inte hel lugg, inte en tjock lugg, utan bara mer två slingor som är lite kortare (typ till näsan till o med kanske)...
Fin bild jag gjorde btw, va? haha... Så kort kan jag inte ha lugg, det vet jag nästan. Jag hade lugg för några år sen och jag såg bara ut som en häst. Men det är snyggt att ha den så, lite vågigt liksom.. Nästan så som bilden, fast några (många) centimetrar längre kanske...

Kluven är jag. Men jag ska höra med min exchef (hmm..) och frisör va hon tycker, så får vi väl se vad som hända skall.
Nu ska jag sova. God Natt.
/Victoria

Photoshoot and lost shoes on the way

Idag har jag vart borta hela dagen och tagit bilder... jag är fortfarande lååångt ifrån bekväm med det, men vad ska man göra (öh?) haha..
Det tog 70 min dit (och tillbaka samma långa väg med), det var mkt segt att köra ska ni veta. Jag hade ingen bra skiva med mig i bilen, och volvon har urdålig radio dessutom, så valet stod mellan att lyssna på pappas nationalteatern-skiva eller p4. Det blev en mix. Jag gillade inget av det.
Jag upptäckte på vägen, i min ensamhet och trötthet, skor påvägen utmed vägkanten. På 70 min bilkörning upptäckte jag 3 olika par skor liggandes vid vägkanten, på olika platsen. Alltså inte 2 kompletta skor då, utan ½ par skor. Det fick mig att fundera; hur tappar folk skor egentligen? Märker man inte det? Hade dom en sko i en väska/kasse etc, och den ramlade ut därifrån? Var denne ute och gick och så trillade skon av och man bara fortsatte gå? Kan inte tänka mig det. Det är Victorias lilla fundering för dagen.
/Victoria

August 30, 2008

PanikOnt

(Linda Öhrström)
Tjena asså.. igår hade jag sååå ont i min mage. Jag fattar inte vad det var för ngt. Det gjorde så sjukt ont. Jag skulle bara velat skrika (men mamma sov så det kunde ja inte hehe). Jag tog en alvedon, men jag kunde typ inte sova på hela natten. Det bara vred sig i magen hela tiden.
Det var borta på morgonen så det va skönt iaf. Men jag undrar var det kan ha varit.
(kan vara ett av de mest intressanta inlägg ja har gjort, men det gjorde verkligen ont ska ni veta)
/Victoria

Inte SF för mig

Blääää... Jag var matchad med en familj som verkade helt ok. 3 barn, bodde i San Fransisco, och ja hade mailat till CC att jag skulle vara borta denna vecka men att ja var intresserad av den familjen.. och ja kollade senast igår på min sida och då fanns dom där, men idag när jag kollade in va dom borta. :( Surt... dom verkade ju jättebra ju... Jag blev ledsen då.
Jag hoppas innerligt att jag får en lika bra match snart, snart, snart..
/Victoria

August 29, 2008

Bulgarien i bilder

I'm seeing blue. And yes, I want to go back. Indeed.

Home Sweet home... vettitusan asså.

Då var man hemma dårå... AND I WANT TO GO BACK!
Det är kallt i Sverige. Jag är hellre död och är i 35 graders värme än i kalla, gråa och höstiga Sverige..
Men vi kanske ska ta en sista minuten-resa igen.. om någon/några veckor ! :D :D
Det är grejjer det alltså.
Ngt som var bra, var att planet inte var försenart. Himla skönt ska ja tala om..!!
Men hemresan var seg. Det är segt att flyga. Tänk att flyga till usa.. va tar det typ, 10 h? (mer till o med kanske..)... Seeeegt, är bara förnamnet.. Well well hehe..
Sitter och lägger in/redigerar/förminskar/sorterar alla bilder nu... Det är ett himla jobb haha..
Lägger in lite bilder sen typ..
/Victoria

August 28, 2008

Departure Day

Jahoopp.. dar var den veckan slut. Snart iaf. Bussen kommer om en sisadar 5timmar... sen blir det bara en himla massa vantande.. och akande... trakigt.. Men men..
Det bajsiga ar att vi inte ar alls bruna!! Gah liksom... Vi tog fore och efter bilder, men det va typ INGEN skillnad alls.. Muppigt!
Men men.. sa ar det.. Vi har haft det nice iaf !
Ses sen.. eller nat.
/Victoria

August 25, 2008

Aqua Park !

Alltsa idag sager jag bara ett ord: Aqua Park !
Helt underbart.. Pirate Island pa Olands Djurpark kan (nastan) slanga sig i vaggen.. Har fanns ju bade Pirate Island, en massa asroliga rutschbanor, en "lazy river" dar man bara kan lyta runt och slappa och sola... och en massa annat skoj.. Himmelriket sager jag bara. Ar man i Bulgarien och inte aker dit, da har man missat ngt ska jag tala om...

Totally Wonderful
/Victoria

August 24, 2008

Bulgaria - update 2

Ja, da ar det sondag och varan 3 heldag har i Sunny Beach.
Vi har var rutiner om dagarna haha.. gar upp, kollar pa en av de filmer vi har med oss... hehe.. blir barnfilmer pa morgonkvisten.. det ar bast hehe...
Sen gar vi till stranden.. den mkt fina stranden.. man tanker typ inte pa hur fint det egentligen ar. A, sa ligger vi dar och solar och badar till typ 3 hehe...
Nu kom vi precis fran stranden och sitter vi datornerna har... och nu ska vi ta en riktigt skon kall usch ! (typ hojdpunkten pa dagen hehe)...
Sen far vi se vad som hander..
Ha det bra !
/Victoria

August 22, 2008

Bulgaria !!

Sa, da ar vi framme i Sunny Beach (blev det). Vi bor pa ett hotell som heter Royal Central (later nice liksom.. men det ar ok.. hee.. ) Forts trodde vi inte att det fanns pool och da blev vi valdigt besvikna, men vi upptackte vid ett senare tillfalle att det fanns :)
Det ar ubervarmt har alltsa. Vi typ dor. Men vi klagar ABSOLUT inte hehe... Idag har vi badat (snorklat hihi) och solat.. dock hade vi solskydd pa och det verkar inte som att vi har fatt ngn farg idag alls. :( Men vi har ju en hel vecka pa oss att pressa hehe...
Det finns gratis internet pa hotellet sa da slipper vi slosa pengar pa internetcafe, det ar bra...
Ha det nu sa gott allihopa ! =)
/Victoria

August 21, 2008

Bye Bye (?)

Väskan är packad. Förhoppningsvis är detta sista inlägget inom en vecka... Förhoppningsvis går det ett flyg. Jag ska ringa om 20 minuter dit och höra... Så vi får se.. Men jag skriver ändå Hej Svej i mån om stora förhoppningar/förväntningar.
Good Bye, darlings :D
/Victoria

August 20, 2008

PANIK ?!?!?!

Hallå, tjena, ja ringde nyss till flygplatseni Jönköping där jag ska flyga från imorgon, till Bulgarien. Men då var det värsta strulet du vet!! GOODNESS. Hon bara "Ne, det går ingt flyg till Bulgarien imorgon". WHAT?!?!
Och nu, efter typ miljoner samtal fram och tillbaka till en massa ställen så ska de nog gå ett flyg, men det hade vart "lite strul med det". Jasså det säger ni? Men det kan ju vara bra om vi, som resenärer, vet om vi ska flyga eller inte. Geez, säger jag bara...
Ja ska ringa kl. 8 imorgon och "kolla läget". Bra, ja ska bara åka hemifrån vid typ 8.05.
Well, well, lets see what happends. Känns ju väldigt bra. Inte. (Plus att jag nyss hörde att ett flyg hade kraschat i Spanien. Bra info, dagen innan, Bra info)
Jag kommer nog sova gott inatt..........
/Victoria

(Helen Robertsson)

Dagens Citat

Tag inte livet alltför allvarligt. Du kommer i alla fall aldrig ifrån det levande.
Källa: E. Hubbard

August 19, 2008

Jag är FRI som en fågel.. eller hur är det?

(Photographer: Michael David Adams)
Jag måste nog ta och erkänna att det är aningen konstigt att inte börja skolan idag. Jag menar, man har gjort det i 12-13 år. Det har alltid varit en sådan självklarhet. Men nu, nu bara slutar man. Eller ja, man börjar inte.
Fri som en fågel eller alldeles otrygg och ensam utan en skola? Ja, det är nog en salig blandning mellan dessa två. Skolan har verkligen alltid varit en trygghet. Och inte bara det, en sådan gemenskap. Där är det! Gemenskapen.... där är saknaden stor. Alla går sina egna vägar och alla delas upp. Det är sorligt, men så är ju livet.
Jag har iaf börjar packa lite nu... och när jag ser min stora, fina, rosa resväska vill jag bara sätta mig på flyget till USA ! Asså jag längtar så mitt hjärta studsar. Jag vill. Jag vill verkligen iväg nu. Snälla, ge mig en bra familj. ! Nu!
/Victoria

När?

Om någon säger " Ring tillbaka om ett tag. "
När ska man ringa?
Hur länge ska man vänta?
Själv har jag ingen aning.

It's a Guitar !!

När ja städade idag i servicehuset upplevde jag ngt fruktansvärt. Jag skulle precis torka av en spegel, och min blick var hela tiden på trasan, men för en sekund bytte jag blick och kollade på mig. I spegeln såg jag mig själv, men jag såg också ngt annat. I mitt hår satt det en geting. Jag började viffsa med händerna på håret för att få den att flyga iväg, men den satt näst intill fastklistrad på mig. Paniken blev större, och det ändå jag såg i ögonvrån var en stor, fet geting... och den va nästan påväg in i mitt öra ! Jag fortsatte viffsa. Samtidigt som jag stod där inne på damernas toalett och viffsade tänkte jag att "detta är ju lite pinsamt, tänk om det kommer ngn".... Men som tur var, var jag rätt så ensam. Och också som tur var fick jag den geting. (Även kallad guitar i min vän-krets :P)
Så slutet gott, allting gott.
/Victoria

August 18, 2008

MiniDruva

Idag fanns det vindruvsaskar på Willys för 12 kronor. Då köper jag det. =)
Fick t.o.m en minimaliska druva på köpet.. Så söt.
/Victoria

Autumn's Arriving

Sorgligt var det denna morgon. Jag har på mig en varm vinterkofta.. och det betyder bara en sak... Sommarn är, för Sveriges del, borta. Och vi välkomnar (inte) hösten.
För övrigt fick jag till en mindre fin sminkning haha.. men ja orkar inte bry mig. Ibland får man vara lite extra ful..
/Victoria

August 17, 2008

Mission stop Desquamate

Jag rev nyss av typ en 1,5*1,5 dm stor bit hud från min rygg. (Gu, så trevligt det låter haha). Fjällningen sprider sig allt längre ner. Det började på övre ryggen och nu är det på nederdelen. Mina armar (och självklart magen då) och också drabbade. Det är inte kul.Nu bara ska jag skrubba skrubba så det går bort så jag inte blir snyggt fläckig i Bulgaria. Off to bed for now

/Victoria

JAG VILL VARA NÖJD!

Alltså man kan önska hur mkt man vill att jag aldrig skulle "blivit" såhär, man kan låta hjärnan gnaga i cellerna och riktigt få ont i huvudet för man ångrar sig och bara önska att man aldrig var så dum som man var.
Men det hjälper inte ett dugg. Det hjälper inte. Faktiskt. Det ändå man kan göra är att gå vidare och försöka vara bättre. Snällare mot sig själv. Inte misshandla kroppen och psyket på det viset. Att leva ! Åh det hade vart så underbart ! Att leva ! Jag kan ärligt säga att jag är påväg. Mot rätt håll. But, oh my, it such a long road... Slutet är långt borta fortfarande. Men det spelar ingen roll. Man måste inse själv, på egen hand att man gör rätt. Jag vill kunna skrika ut (iklädd bikini t.o.m) att jag är nöjd med mig själv. (Åh tjena va det aldrig kommer hända...hehe... (fast det va inte roligt, Victoria..).. )
Iaf... Därför känner jag bara att jag vill åka till USA och ännu mer börja om på nytt. Och leva. På riktigt.
Jag typ förstörde min gymnasietid, men jag ska tjyven inte förstöra mitt "vuxna" liv!
Tack för mig.
/Victoria

Oh, stackars mig då

Det borde vara förbjudet att frysa.
Va kan det vara här inne i receptionen nu? 12 grader typ... Iiiihh. Och regnar gör det med, så ja kommer nog stanna kvar här tills (om) det slutar.
Gud, vilken himla tråkig dag detta har varit. Har suttit här sen 8. Somnade inte förrän sent in i små timmarna. Kunde inte sova. Kollade på film. En bra film, som inte precis gick att somna till. One last wish tror ja den hette. Den var bra faktiskt.
När jag hörde coldplay sjunga till mig på mobilen vid 07.30 idag trodde jag inte att det var sant. Sova skrek min kropp ! Men det fick ja dessvärre icke göra.
/Victoria(Make up- Anthea King)

August 16, 2008

Just Awkward

Alltså det är så pinsamt när man sitter i receptionen på campingen och så kommer en chef. Man har inget att säga och när man säger ngt blir det bara fel. Och chefen (i fråga) står bara där typ ett tag utan att säga ngt han heller. Det blir så pinsamt. Och nu då har jag min dator här och kollar på film och det kändes lite dumt att jag sitter på mitt jobb och kollar på film haha... Men han bara "a va bra att du har lite underhållning, här var det ju väldigt lugnt". Hoppas att han inte var ironisk eller nått bara hehe.. Fast det är dött här nu så...
Ne, nu ska ja fortsätta kolla på film... och jag kan ju lika väl slänga in en väderprognos för Bulgarien när vi är där :D (med väldigt bra kvalité. not. hehe.. men man kan se stora solar och jag är nöjd).
/Victoria

Spider With A Twist

August 15, 2008

Fredag Är Det Visst Idag

(Helen Robertsson)
Har inte uppdaterat ngt idag, visst. Finns dock inget att skriva heller. Har bara jobbat och det är inget särskilt inspirerande.
Så jag skriver: God Natt
/Victoria

August 14, 2008

Major Clothes Issues

Jag har stora problem. I've got nothing to wear this evening. Ändå går min byrå sönder för jag har för mkt nedknökat i den. I don't get it. Men jag har iaf inget att ha på mig ikväll. Allt känns bara konstigt. (Haha, gud, va töntig jag känner mig nu)

/Victoria

Att läsa på...

Sitter och läser en massa på olika forum om Bulgarien... Känns som att allt jag hört om det landet är att man blir rånad, man ska vara försiktig ochsåvidareochsåvidare...
Jag blir glad när jag läser folk som skriver att dom har haft det helt underbart där och att dom inte blivit rånade och att allt bara var bra. Sånt är roligt att läsa.
Men vet ni vad, jag tror inte jag ska läsa mer om vad folk har och skriva. Faktiskt. Det är bättre att åka dit utan att veta vad man ska akta sig för (sjlvklart ska man vara försiktig och så, men vi är inte dom vanliga gå-ut-och-festa-och-supa-sig-full-tonåringarna heller). Vi åker liksom inte dit för att festa. Vi vill ha sol och bad. Vi må vara naiva, men försiktighet är en del av vår vardag. Så, jag tror inte jag ska bry mig om allt dåligt som skrivs. Jag läser bara dom braiga saker. Då är jag nöjd.
Ikväll blir det middag på crewet på campingen.
/Victoria

August 13, 2008

Bättre Avslut

Ville inte avsluta med ett tråkigt/dystert inlägg, så ja kände mig manad att uppdatera igen.
Jag gör liksom kanske inget intressant eller nåt...

Sitter och lyssna på bra musik på myspace bara.
Kollar in diverse bilder.
Inte mkt mer.
Ska sova.
Nu.

(Make up artist:Linda öhrström)
/Victoria

1..2..3... och där va det igång igen

Jag insåg visst inte hur skönt det har vart att vara ensam hemma nu ett tag.

Då var det igång igen. Allt är fel, fel fel...I.r.r.i.t.e.r.a.n.d.e !
Jag har inte ens gjort någonting. Jag bara lever. Och vissa tycker kanske det är en börda! Blä, orkar inte ens skriva om det...
Och ni är vi tjuriga. Kul. Och självklart är det ju mitt fel. Mitt.
/Victoria

Snart allt FiXaT

Så ja, igår beställde jag en datorväska, jag budade hem ett usb-minne och även en ny router (since my last didn't work). Så nu är nästan allt komplett till min dator... Ska bara se till och få över allt jag vill ha som jag har på den stationära, så som bilder, musik och program... Sen funderar jag helt ärligt på att ominstallera operativsystemet till XP. Säga vad man säga vill om Win Vista, men bättre tycker jag nog inte att det är. Ser bara lite flashigare ut, men jag trivs med XP. Dessutom tar det bara extra plast på datorn och gör den söligare... Aja, får se vad jag gör.
Just nu sitter jag och inväntar solen. Det ska bli rätt skapligt idag, och jag ser utanför en blå himmel träda fram. Ska nog gå ut och sätta mig och pressa så mkt det går hehe..
/Victoria

August 12, 2008

Tänkvärt

Läste ett par väldigt kloka ord innan. Jag citerar Glitteringly :

Meningen med livet är att göra vuxna saker men se dem med ett barns ögon.

Tyckte jag var fint. Och sant. Så nu ska jag också försöka leva för dom små sakerna i mitt liv. Bland annat.
Dessutom kan jag skatta mig lyclig när jag har världens bästa person i mitt liv. <3
/Victoria

Barn lever. Vuxna dör?

Livet är seriöst bra allt meningslöst. Så länge man inte är barn vill säga. Vi kom på det när vi var på Öland. Att alltså, när man var ett barn då hade man inga bekymmer och man levde för att leka.... tänk typ när man va på djurparken och Pirate Island... man sket ju i om det va 10 grader i vattnet, man badade, sprang runt och lekte iaf, skulle man ju göra... Man lekte och livet lekte.. Så enkelt (!) var det faktiskt....
Men nu är man vuxen (typ..) och livet känns egentligen rätt meningslöst. Liksom, va är det för mening med att göra någonting egentligen? Asså verkligen egentigen? Man måste hela tiden hitta på grejjer och göra saker för att hela tiden vara tillfredsställ (vilket man aldrig lyckas bli iaf)..
Även om man skulle ha något att leva för (vilket jag för stunden har svårt att komma på vad jag skulle ha), så liksom tänker jag ändå "jaha, och nu då?.. "..

J
ag måste verkligen, verkligen finna något i mitt liv som gör det värt att leva (detta låter minst sakt hårt, men va tusan). Något som jag kan vakna upp till varje morgon och tänka att "Det här kommer bli en bra dag pga av det".
Men vad?
(jag är sorglig, jag vet)
/Victoria

August 11, 2008

Ölands Djurpark

Jaha, då var man hemma. Efter en sisådär 24 timmar typ. Bara sådär 2 dagar tidigare än planerat. Varför ska vi alltid vara så himla jobbiga !! Blir så irriterad på oss. Okej, skit i det nu.
Ölands Djurpark var mysig.... Alla djuren var heta. Vi klappade getter hihi... Och sen var vi inne på Pirate Island, och jag är så ledsen, för det var så kallt i vattnet och det var kallt i luften och blåste så det gick inte vara där i. Men asså fatta vilket paradis det är där eller ! Helt underbart. Världens pool med massa piratgrejjer och rutschebanor och allt. !!! ÅH VILL SÅ GÄRNA BADA DÄR!!! Sveriges Paradis Nr 1 !!!
Dessutom hade vi tänkt att vara i husvagnen till onsdag, men va vi det ? NE! Vi åkte hem efter 24 timmar. Puckon !! Varför gjorde vi det? Då kände vi verkligen för det... att liksom "hur kul är det att sitta i husvagn i regn och bara kolla på film" . Nu i efterhand: Jättemysigt. Vad är det som är så himla mkt bättre hemma (förutom "det" som inte är så himla speciellt egentligen. fast jo. fast nej.!) ... Åh varför gör vi alltid såhär ! Nu ångrar vi oss gärnet. Sitta hemma och uggla. Det är himla roligt. (Stor ironi).

W
ell, well... Måste hitta på ngt kul hemma nu. MÅSTE !! (Men vad finns det att göra här?)
/Victoria

(some pics iaf.. ja hade mkt kul iaf...blev lite sega ett tag, men va tusan.. hehe)

August 10, 2008

BertFjärt

Hihi, titta va ja hittade... Bert :D
Vad gör han idag?Idag är inte längre flickor, kvinnor och tjejer hans huvudsyssla. Bert Ljung, eller Martin Andersson som han heter, är 28 år och arbetar numera som matematiker. 2007 disputerade han i ämnet vid Matematiska institutet i Rio de Janeiro, Brasilien

Hyllning till ett telefonsamtal. Inte.

Dagens i-landsproblem

Alltså, är det bara jag, eller är det oerhört svårt att ibland avsluta ett telefonsamtal. Jag har kommit på att jag har problem när det kommer till det. Det blir alltid sådär lite pinsamt konstigt, man säger det samtidigt, men är ändå inte riktigt säker på att den andra sa det, och så kanske man säger det igen och a.. allt blir bara knas känner jag. Sen blir det oftast en massa "A", "Mm", "okej, mm." "Mm, men vi ses/vi hörs", osv... jag har problem haha..
/Victoria

August 09, 2008

Luktar som en gammal

Sitter här och har smörjt in mig (fjällar gärnet på ryggen. Me no liky) med en lotion min mamma hade som stod här hemma. Och nu ångrar jag mig att jag använde den. Jag luktar. Jag stinker. Gammal. Inte gammal, som att den har gått ut, utan gammal gammal ålder. Typ som när man tycker att den gammal, äldre ska ja säga, dam eller vad det nu kan vara, luktar av en parfym och man ändå tycker att hon luktar rätt fräscht liksom.
Men nu när jag har den blir det fel. Åh så fel. Tur att det kommer gå bort tills jag vaknar upp imorgon hehe.
Kan ju addera att jag sitter här just nu asful. Halvfett hår som är i tovor, stripigt, urborstat- ja ni kan tänka er, sådär fult luftigt och stort i topparna och i hårbottnen slickas det ner. Och mitt ansikte glänser av fet insmörjning. Men jag är redo för att pysa ner i sängen, sätta på tv:n på sleep och somna till någon tråkig film, serie eller så kanske jag har sån tur att det faktiskt är ngt roligt på apparaten.
Men gud, vilket ointressant inlägg detta vart nu då. Hoppas ni antecknar.
Now I should get my 8 hours of sleep.
/Victoria

Another rainy day

Det kunde verkligen inte hålla sig. Solen sken några ynka sekunder, sen blev jag bara blöt.
Nu ska jah packa inför imorgon :D
/Victoria

Olyckan igår

http://www.sr.se/cgi-bin/jonkoping/nyheter/artikel.asp?Artikel=2241923

Stackars pojke alltså..

Fest á la klass (och andra)

Igår var det klassfest med min älskade gamla klass... Det var kul!!
Först åkte vi ut till ngn gammal beläggningen ute på vischan haha.. blev lite osäkra när vi, tre pers, kom dit och det inte var särskilt mkt liv där. Ödebelaggt och a, det var inte ett sånt ställe man precis är på varje dag. Men det var rätt ställe iaf hehe... Det droppade in mer och mer folk och vi hade det nice... Det är många som ska åka iväg som au pair i min klass asså... inte dåligt.. iofs bara ja och en till (som redan är där) som är i usa.. resten drar till england o skottland..
I vilket fall så kände folket för att åka in till stan och hotellet framåt 11-tiden nånting.. och jag har ju körkort och jag drack inte så jag fick vara snäll och köra ens bil (Scary.. en ny bil, i mörker och så regnade det- Bra förutsättningar för mig haha.. Plus att den hackade hela tiden för det fanns ingen bensin i haha.. Bra.)
Ja, vi kom iaf in till stan, utan att bli skadade på ngt område och tänkte precis gå in då vi hörde världens åsksmäll. Jag lovar, det hördes exakt som en åskknall liksom och vänder oss om och ser en bil som kvaddat totalt. Men en stolpe i huven. Helt intryckt. Folk börjar springa och ropar efter filtar och det blev lite kaotiskt, typ... vi gick iaf och kollade läget. Det var en tjej som (pretty obvius was drunk) körde och hade tydligen kört upp på trottarer och hållt på och köra i lite för höga hastigheter än lagligt... och ja, tillslut smäller det bara, det gör det. Jag säger som Victor; "Man måste respektera en bils krafter".
helt sjukt egentligen... Vi hade kört på en väg precis jämte där typ 10 min innan och stolpen som krossade huven stod rätt ut i vägen. Tänk om vi hade åkt där, vi hade fått ligga på sjukhuset vi, kan jag ju tala om. Asså, tjena va ett liv kan förändras på en sekund. Det är sjukt. Det satt en liten unge i bilen också.. Bra liksom. För det första; varför kör man ens när man är full? (okej, ja vet ju inte säkert att hon var full, men det är som sagt väldigt stor chans) och för det andra; .. när man har små barn i bilen?
Ja, vi kom iaf in på hotellet sen och hade det nice där inne ska ja säga :D
/Victoria

August 08, 2008

Tjockisvarning

Va det någon som såg Dr. Phil igår?
Det handlade om överviktiga personer.. och det var en snubbe som vägde 320 kg med.. han va liksom sängliggandes (of course..) och asså, hur kan man låta sig bli så undrar jag? Okej, att man lätt blir stor, det förstår jag att endel kan bli liksom.. men när det går så långt att man väger 320 kg! Då har det gått för långt asså...
Här är ett litet klipp från det:

Hoping no mess

(Sarah Silver) ... as usual :P
Nu stícker jag och jobbelijobbar. Peppad? Inte precis...
Men ikväll är det klassfest. Peppad? JA :D
Imon är jag ledig. Peppad? JA :D
På Söndag är jag ledig. Peppad? JA :D
På Söndag drar jag nog till Öland ! Peppad? JA :D
Vidare till Ölands Djurpark och Pirate Island !!!!! Peppad? JA WIHOOO :D :D
/Victoria

August 07, 2008

Torsdag

Idag ska jag klippa min systeryster. Mkt mer står inte på schemat faktiskt.

August 06, 2008

SuperBowl

Idag jobbade jag morgon på campingen.. och blev lite irriterad på en. Men det är inte viktigt (jo det är det), så det tar jag inte upp.
Sen snackade jag med min andra amerikanska familj över telefon. Dom var trevliga och lät snälla och så, men som sagt så kommer jag ju inte välja dom (kräsen som jag är..)... Men det kommer fler familjer :P

Sen bowlade jag med min underbara kompis. Det var skojsigt. Skorna är heta.....
Just nu är jag i behov av en nackmassage tror jag... Är helt stel typ... Någon som vill komma hem till mig och massera mig gratis? Ni är välkomna i så fall :P
/Victoria

August 05, 2008

Förbjud Coregas reklamfilm!

Alltså gud, är det bara jag som tycker att Coregas reklamfilm är den dåligaste någon ens kan komma på! Jag får panik när den visas.
Det är en 50-årig kvinna (tänkte skriva en gammal tant, men sen kom ja på att mamma är i 50års ålden och hon skulle bli ledsen då hehe) som sitter (så som typ alla medicinska reklamer, såsom Anti osv) och pratar om att hon älskar fikon och hon inte kan äta dom för hon har tandprotes och då fastnar dom små kärnorna från fikonen i protesen och då kan hon inte äta fikon. Och det är ju sååå syyyynd om henne för hon kan inte äta det hon älskar i hela världen----nämligen FIKON!!! MEN! Nu finns ju Corega som kan hjälpa henne ! Och hela världen är räddad för nu kan hon ju äta sin himla fikon (Märker ni att jag älskar denna reklam eller haha)...
Alltså seriöst, är det ens lagligt att visa en sån där reklamfilm.. ja undrar det.. Det är som att hela världen går i kras för att hon inte kan käka sina fikon. Och sen räddas hela hennes värld när Corega uppfanns. Liksom, sluta..
Jag lovar, om jag skulle gjort denna reklamfilm på media skulle jag bli utskrattad och fått ett stort IG. Jag lovar. Vem gör sånna här reklamer? Och vem godkänner dom? Ne, tacka vet jag Ikeas reklam, eller också Volvos nya reklam.... (varför finns dom inte på youtube undrar jag?)...

Inte för att jag är ngn reklamexpert, men det är bara mina åsikter hehe =)
/Victoria

Ny familj

Fick ett mail idag från en familj som hade blivit matchad med mig via Cultural Care. Annu en gång en familj på östkusten... Är det där jag vill vara? Nej. Liksom, okej att det är många som vill vara på västkusten, det är ju liksom självklart förståeligt, men att jag bara ska få matchningar där.
I vilket fall så ska dom ringa mig imorgon vid 3 tiden... So I'll better be home. Ska ju självklart ge dom en chans. Barnen var på 3 år och sen hade dom en som var 1 månad. Alltså, jag vet inte riktigt... jag funderar på om jag ska maila CC och säga att jag helst inte vill ha barn under 2 år. Jag har ju satt det för att jag har haft hand om barn under 2 år och då sa dom att det är lättare att få matchningar eftersom många familjer har barn under 2 år... Så a, ja vet inte riktigt hur jag ska göra... Kan ju maila och se vad som säger...
Men jag vill verkligen inte vara på östkusten. Då kan jag nästan lika väl stanna i Sverige. Typ.
/Victoria

August 04, 2008

You don't have to go all... wet

Dude, idag har det nog fallit miljoner millimeter regn om jag får överdriva en liten smula. Det regnade till och med så mkt att jag tog bilen ner till campingen ! Så bekväm är jag! Jag tar bilen endast i nödfall och jag ansåg att detta var just ett sådant fall.
På fredag är det klassfest och jag längtar. Om jag fick bestämma skulle det vara fredag idag. Kul och träffa min älskade klass igen...
Nu blire filmtajm för min del :D
/Victoria

August 03, 2008

TeaTime

Snart kommer min kompis.
Vi ska dricka té och mysa. (Äntligen kan jag bjuda någon jag gillar på té hihi..)
Prata och planera lite packning och sånt.
Ska bli mys.
/Victoria

CleaningLady

(Sarah Silver)
Idag har jag vart duktig och städat och rensat lite things... skönt att man för en gångs skull tar sig i kragen och gör det haha... har fortfarande en hel del att göra, men va tusan, man kan ju inte ta allt på en gång ju ;D
Har lagt ut lite mer stuff på Tradera som ni kan kika på btw:
http://www.tradera.com/category/category.aspx?ftgnr=1047672&listtype=1
/Victoria

August 02, 2008

Lördag liksom

Idag har jag vart på stan och fikat med två fina vänner...
Såg bl.a en gammal lärare som vi hade i 9:an... Haha, det var roligt.. Hon var... speciell? hehe..Mmm..
Nu lyssnar jag på Viva La Vida med Coldplay. Deras nya platta är mkt bra enligt moi ! :D
/Victoria

Sa ju att det va mys...

Öland

August 01, 2008

Little color, yes please

Titta, lite färg har jag fått på snoken iaf... (jämför bara med min visningsbild hihi)....Alltid något.. (och håret har nog blekts en aning med skulle ja tro..)
Ne, nu måste jag verkligen hoppa i säng.
/Victoria

Home Sweet home...jao, njea..

Nu är jag hemma!
Har haft det sjukt skönt faktiskt. Legat på playan hela dagen och solat och badat. Har vart kanon faktiskt!
Och nu kommer regnet... mindre kul, men man ska ju verkligen icke klaga...
Nu är jag trött och ska gå och slagga som min far säger... Och jag ska tänka på om jag ska sova med huvudet under eller över kudden.. som min far också brukar säga..
God Natt!
/Victoria