July 30, 2008

Öland

Japp, nu är ja på Öland och det är jättefint väder (är det iofs i typ hela Sverige haha)... Jag får nästan lite barndomsminnen tillbaka som när man var och campade med familjen. Det är mysigt!
Ja, har egentligen inte så mkt att skriva haha, men ngt måste jag ju uppdatera.
Jo, jag fick ett mail från Cultural Care idag, och jag har fått en ny match från en familj i San Fransisco. 3 barn hade dom, ett på 3 mån, 6 år och 9 år. Får väl se om dom ringer och se vad det är för ngn familj. Roligt att det börjar hända lite nu! :D
Ne, nu ska jag nog ner till stranden och pressa lite :P
/Victoria

July 27, 2008

CopySunday

Idag är en kopia av igår, fast en sak skiljer dessa dagar åt; jag drar till Öland ikväll.. och är ledig i 1 VECKA (it's sick..) haha...
Så ja, nu har jag laddat mp3:n med coldplays nya, those dancing days och annan bra ny musik. Måste ju ha ngt att lyssna på när jag pressar. Fast jag läser också "En shoppaholic i New York", men man måste ju bytas vid lite :D
Och snart ska blir det även Ölands Djurpark ! Ja längtar som tjyven Ninnie :D :D
/Victoria

July 26, 2008

N.j.u.t.e.r

I'm loving this! (vinter och kyla borde inte få existera när det kan vara så här underbart väder!)

July 25, 2008

IKEAs nya reklam



Jag gillar den :D Den är snyggt gjord liksom.

Tjugofemtejulitvåtusenåtta

Min dag ser exakt ut som igår. Skönt, men tråkigt. Jobbar 3 dagar till, sen ledig i EN HEL VECKA ! (svårt att tro haha).
Igår kollade jag på en till Barbie-film. Mermaidia hette den. Och jag älskar den ! Alltså barbie i vatten- kan det bli bättre? Ne... underbart haha.
Väskan på bilden köpte jag häromdagen. Är den inte för söt? Har inte riktigt kommit på vad den ska användas till, men något finns det säkert hehe. I vilket fall var den bara tvungen att hänga med mig hem liksom.
/Victoria

July 24, 2008

Hot!

Ojojoj, va jag är varm. Borde inte sitta här nu, för ja börjar jobba väldigt snart. Men jag har iaf fått njuta av solen idag. Wonderful!
/Victoria

July 23, 2008

Phonecall from over the Atlantic

Dude, det ringde innan till mig. Kollade på nummerpresentatören och tyckte att numret var lite konstigt.. och långt om inte annat. Och precis när jag svarade tänkte jag "oj, tjena, det är nog från någon värdfamilj i USA". Och i luren hörde jag :
"Hello, is this Victoria?"
"Yes, it is", sa jag
"Hello, I'm calling from Cultural Care Au Pair Headoffice in Boston. Do you have time now?"
"Yes I do"
"We have hostmum on the phone who'd like to speak with you, is that alright?"
"Yea, of course" (... spännande... :D)
Så... ja.. det var en som hette Jamie som bodde i Dix Hills, NY, hade ett barn på 1 år. Och så snackade hon lite. Och verkade så så trevlig och jättesnäll, och så pratade jag med deras nuvarande au pair, som också var svensk, och hon berättade lite om familjen och hennes sysslor.
Dock tror jag inte att jag kommer välja denna familj. För det första så berättade hon att samhället hon levde i var rätt "instängt" eller så, att det hon gjorde på dagarna var att bara vara inne typ. Att ja, det fanns inte så mkt att göra runt omkring eller så... Sen berättade hon att efter att hon slutat på dagarna , hade tillgång till bil och så och då åkte hon iväg på saker. Men ändå, liksom vara inne mellan 8-16 varje dag och bara mata ungen och sitta framför tv:n när barnet sover. Njea... inte riktigt vad jag vill få ut av mitt år som au pair.
Men mamman verkade så himla trevlig alltså. Så det va synd. Och gud va jag typ älskar att höra (och prata) engelska. Alltså, jag gick in i extas typ när jag hörde henne prata. Jag älskar verkligen det haha... jag är kanske konstig, men jag tycker det... a, ne, ja vet inte haha.. men jag gillar det. Åh tänk, ett helt år i ett engelsktalande land ! Wiho.. :D
Så, ja... usch, nu kommer det till det svåra. Hur säger man liksom "nej, tyvärr" till en familj? Usch, sånt gillar jag inte. Men jag menar, jag ska ju verkligen känna att det här är rätt familj, och på rätt ställe. (ok, jag kanske är kräsen.. men samtidigt, detta är ju mitt första samtal liksom. Det kommer ju fler möjligheter).
Så, ja. Får väl se vad som händer framöver liksom.
Nu ska jag sova.
Godnatt ! =)
/Victoria

Working Lady

God Morgon !
Nu sticker jag och städar toaletter :)
/Victoria

July 22, 2008

Ledig dag !

Idag har jag haft en välbehövlig, skön ledig dag. Sånna här skulle man ha oftare (fast tjäna pengar samtidigt då :P ).
Har också ringt till Cultural Care (au pair organisationen) och sagt att jag nu tagit mitt körkort, så förhoppningsvis får jag lite fler matchningar :)
/Victoria

July 21, 2008

God Natt

Nu så är min dator fixad... känns bra. Nu ska jag bara se så att jag kan koppla in internet med. Jag fattar inte mkt av det. Håller på med en router och allt, men det funkar inte... får se om ja lyckas.

/Victoria

July 20, 2008

Carpe diem

Har spanat in lite filmer lately

Denna var bra tycker jag. Skönaste snubben liksom. Jag är verkligen inte ett fan av svensk film (på något sätt), men sånna här filmer gör Sverige bra... fast detta är ju liksom ingen film så egentligen, eftersom det egentligen är en komediserie. Så, ja, men eftersom jag gillar HippHipp och Morgon Pålsson, himself, så tyckte jag om denna film helt enkelt. Bra manus o story var det med.

Sen denna då... den blev jag faktiskt positivt överraskad till. Jag trodde att det skulle vara en sån där vanlig "high-school"-film, men den var som sagt över min förväntan. Den handlade om en kille som hade varit blind i hela hans liv och så ville han träffa någon tjej och så dejtar han lite och dittan och dattan.... så, a, helt klart en underhållande film om man inte har ngt att göra i regnvädret.

Sen denna då, In the land of women. Med Adam Brody i huvudrollen. Denna var också bra faktiskt. Mest kanske jag tycker det just för att man gillar Adam (eller a Seth Cohen egentligen då men hehe).... Jag snackade med en på mitt jobb, en kille som är 2 år yngre än mig, och han sa, jag citerar "om jag var tjej skulle Seth vara drömkillen". Haha.. ja men det är sant. Han sa att han liksom bara "är". Han bryr sig inte så mkt om saker och ting, han bara flyter med och är allmänt skön.
Okej, nu handlade det ju inte om denna film då men... hehe.. Men den va iaf bra. Har för mig att det stod att det var en komedi, men det är det ju inte. Mer drama. Mkt mer drama. Men det spelar ingen roll, den va helt ok iaf.

Ska kolla på National Treasure 2 med idag. Jag är inget fan av actionfilmer heller, men jag tyckte faktiskt att 1:an var bra, så då ska man ju ge 2:an en värdig chans med tycker jag :P
Okej, back to work....
/Victoria

July 19, 2008

Increase in pace

(Sarah Silver)
Någon, någonstans måste ha läst mitt inlägg nyss för helt plötsligt, från ingenstans kom det miljoner (typ) campare. Bara sådär. Tjena vilken fart det blev på det nu... Att dom inte kan sprida ut sina ankomster lite, va, haha..
Aja, nu blev det lugnt igen iaf.
Å ikväll är det egentligen fest med några från min gamla klass, men jag slutar in förrän vid 20.00 och min kompis jobbar ända till 22.00 och då blir det lite sent att åka till festen... Tråkigt. Att vi alltid ska jobba när det är fest. Nu när vi liksom verkligen vill gå ! So annoying!
/Victoria

Boring

Sitter på jobbet nu. Gud vilken lång dag detta är. Klockan är 16.23 för tillfället och jag ska vara här till 20.00. Tråkigt väder är det, noll personer på campingen typ och jag, vad gör jag, bara sitter här. Det är tråkigt. Mycket tråkigt om jag ska vara ärlig. Det är nu man inte ska börja räkna ner tills när man slutar, för då kommer det ta ännu längre tid, men vad gör man liksom.
Har kört typ 100 st Kungen (kortspelet) och trött på det nu.
/Victoria
Update. Oj nu kom det en husvagn. (=något att gör i 1½ min. Jaha, dom vände haha..)

July 18, 2008

Bättre tider

Hade jag inte världens snyggaste stil eller. Haha. Gud alltså. Men gillar skorna :P
Nu är det en datatekniker hemma hos mig och håller på att fixa datorn.. hoppas att det funkar liksom.
/Victoria

July 17, 2008

MuppTupp

(Photographer Miles Aldridge)
Åh, enoying att det alltid ska vara något problem när ja gör eller köper något, typ. Jag fick datorn hemlevererad och var jätteglad och satte på den och allt, men så var skärmen bara svart och det hände ingenting.. Mupp, tänkte jag och ringde till Dell och han var jättetrevlig, telefonnissen, och hjälpte mig och så, men det funkade inte iaf. Så nu ska en tekniker komma hem till mig och hjälpa mig, antingen imorgon eller på måndag. Mupp, säger jag. Aja, tur iaf att jag inte var beredd på att få den idag iaf liksom.
Nu har jag laddat upp med en massa filmer hemma (Tack:D !) så jag har lite att göra :P
/Victoria

You've got computerdelivery

(Photographer Meg Wachter)
Wihoo !!! Idag kommer min dator hemlevererad till mig !! Redan liksom? Det stod den 28 juli.. men men, ju tidigare desto roligare och bättre.
Längtar tills jag kommer hem nu.. Jag är så spänd. Och glad :D

Vilket skyfall!

Tjena mittbena vilke skur det kom nu. Sitter inne i receptionen på jobbet nu och innan var det soligt och fint ute, men nu haglar det regn ner. Skumt väder vi i Sverige har alltså.
Det verkligen vräker nu haha.. men det är lite mys nästan.

Working Hard


Jag "sliter verkligen ut mig" på mitt jobb. Verkligen.
/Victoria

July 16, 2008

25:- halsband, ja tack

Yael Naim - Toxic

(Photographer Miles Aldridge)

Paris or London? Neither

Det blev en resa till Bulgarien istället haha... Vi satt över msn och bestämde oss för en resa och vips så hade vi bokat. Kuligt. Det blir den 21 augusti liksom... Längtar som tusan!
Så på med glajjorna liksom ! :D

Vattna mammas blommor

Det är mkt att tänka på när man är ensam hemma. Det ska vattnas blommor och allt möjligt. Aja, det ingår väl. :P
/Victoria

July 15, 2008

Paris or London?

Okey, what to choose. Om jag och en kompis ska åka iväg ett par, tre dagar. Ska vi åka till London eller Paris? Vilket är bäst liksom?
Hittade nu flyg på ryanair till London för hela 198:- t/r. Liksom, det är ju skitbilligt. Okej, måste ju ta sig upp till Sthlm med, men det är ju billigt iaf.
Och sen hittade jag också ett skitbilligt boende på ett ställe som hette Ashlees House eller nått... om man bodde i 16bäddars rum (antagligen med andra då, men det spelar ju ingen roll), tre nätter för 600 spänn nånting. Det är nog tusan det billigaste man kan hitta tror jag....

Men Paris, liksom.. Paris. Det är ju också nice. Men med våran snygga brittiska dialekt skulle vi ju passa perfekt in i London såklart haha..

Ja, får se vad det blir i slutändan.

Dagens Citat

En av de saker som jag tror på, om du vill veta det, är att vi är här för att njuta av livet.

Källa: Leilani - "Himlen är nära" av Dean Koontz
(Fint citat, och så sånt. Men hur gör man?)

July 14, 2008

Tired

Nu börjar jag bli lite pömsig faktiskt. Och så har jag lite ont i magen (wonder why asså hehe..).
Börjar känna mig lite osäker, tänk om datorn inte funkar iaf. Asså, det är ju inte hela världen haha, men det är ju så skönt om den skulle funka. Jag känner för att lägga in bilder liksom. Sitta i mitt photoshop och grejja.. haha.. lam jag är kände ja nu.
Va och fikade idag med två snälla kompisar jag har. Pratade skit. Mysigt var det. Man kan säga att vi kom fram till att livet var mkt bättre när man var yngre. Vi lekte typ "Bank", "Bokningsföretag", och delfiner i vatten, Buffy och allt.. ja fy- those were days asså.
Well well haha.. istället för att göra sånt på somrarna sitter man nu istället på en camping och segar.. Kunde ju vart värre iofs.
Ne nu ska ja göra ngt vettigare kanske. hehe

/Victoria

I'm goood :D

Jag har fixat viruset!! :D (Tror ja iaf. Eller jag gjorde nått innan jag åkte ner till stan och då funkade det, och nu är ja på jobbet, men jag är rätt säker på att det funkar)
Bra att vara envis hihi..
Så nu vill ja bara hem och sitta och redigera bilder känner ja... det är typ det jag har saknat haha..
My computer is working. No more virus or malwareshit! =D
/Victoria

July 13, 2008

VIRUS IGEN!!!

Gah va jag inte gillar det här! Nu har vi fått virus på datorn igen ! Hur kul är det. Usch jag får panik. För det första är jag själv hemma nu för tiden för mina päron är på Öland, så då vill ju jag sitta vid datorn liksom.. För det andra så kommer säkert allt försvinna (bilder och allt) och för det tredje så finns det typ ingen som kan hjälpa mig. Jag snackade med en som jag känner, som kan mkt datorer, igår men det han sa funkade inte. Att man kan göra en systemåterställning till det datumet då allt var ok liksom, men det funkade inte. Står bara VIRUS ALERT! överallt. Gah. Och så kommer det upp en massa snusk. Asså jag får panik. Vad ska jag göra liksom ?!?!

Blä. Som tur är (om det ens finns ngn tur i detta ämne) så funkar iaf internet nu på mitt jobb så jag kan kolla saker där. Men liksom, jag är helt förlamad hemma nu. It's aweful! Får iaf min bärbara den 28 typ.. men det är ju 2 veckor kvar! Blä !

Imorgon ska ja ringa till ngt dataföretag i stan och se hur mkt det skulle kosta om dom skulle fixa det.

Ne, nu ska ja jobba lite kanske..
/Victoria

July 10, 2008

Sol=Jobb?

(Makeup artist: Charlotte Willer , Photographer: Adel Awad)
Finally some sun (and of course I'm working today).
Men men, får gå ut och njuta lite nu så länge.
/Victoria

July 09, 2008

WIIHOOOOOO


This girl just got her driverslicense !!!! Jag är så lycklig, jag är så lycklig...
Grattis till mig haha!!

Now's the time

(Makeupartist: Charlotte Willer , foto: Kutlu)
Okej, nu ska ja bara borsta tänderna och klä på mig, sen måste jag dra. Shit, hur kommer detta gå. Bra! Det kommer gå bra! (måste intala mig själv det).
/Victoria

July 08, 2008

Omäh...

Asså ursäkta, men vad ska vara på 5:an klockaan 19.30?! Inte Tori&Dean iaf.
Ge mig VÄNNER tillbaka ! :( It's so boring now..

Time's ticking

Jag börjar nu räkna ner timmarna tills uppkörningen som är snart för min del. Nerverna finns där, helt klart. Men jag hoppas innerlikt att jag klarar det. Riktigt innerlikt.
/Victoria

Dagens Citat

Allt det vi är, är resultatet av vad vi har tänkt.

Källa: Buddha

July 07, 2008

Bubblepink

Wihooo! Nu har jag beställt en dator =) =)
Snygg är den också... och helt specieltillverkad blir den efter vad jag behöver ha.. Känns bra. Det är en Dell också, och Dell är bra. Det känns bra =) Så nu längtar jag till den 28 juli (då skulle den komma tror jag).
/Victoria

Yael Naim - New Soul

Jaha, idag var sista dagen på mitt jobb på Village... lite sorgligt... men så är det... Livet går vidare haha.. och jag har ju fortfarande jobber på campingen.. (observera; som erbjuder världens bästa lön. 60:-/h minus skatt haha..). Jag skäms. Tss..

Igår var jag hemma hos Erica med Ninnie. Och det var mys. Jag gillar dessa tjejer skarpt. Var (för) länge sen vi träffades... men vi hade skojj i vart fall... kollade på film.. fast det blev inte så värsta mkt tittandet, vi kom alltid in och pratde istället hehe.. Har så mkt att prata om liksom... och alla våra tankar man hade när man var yngre... som det här citatet: "det är inte frågan om om vi blir artister, utan när" Haha... så klockrent. Och vid 16-års ålder (alltså för 3 år sen då) skulle vi vart med i Melodifestivalen... hehe... Ja men visst ja...
Vii kollade iaf på en film som hette "Cup of Love" och den var faktiskt bra... Sorgligt slut bara...

Och min uppkörning börjar närma sig också... och nerverna börjar därför komma upp.. Shit asså, hur ska detta gå. Jag behöver många tummar hållna åt mig!

/Victoria

July 06, 2008

Enjoy

I'm enjoying the sunday, I'm free and I even have time to work out. It feels good. For the moment, I'm satisfied.
/Victoria

July 05, 2008

Phff..

Fy vilken tråkig dag jag har haft.
Fy vilken lång dag jag har haft.
Men fy vad glad jag är att jag är hemma nu.
Och fy va skönt att vara ledig imorgon.
Känns som att jag aldrig vill jobba igen. Bara vara hemma och ha sommarlov hela sommaren.
/Victoria

July 04, 2008

Victorious

VictoriousVictorious
We could be victorious
Once again victorious
(hoppas kan man ju..)

Vänner-Movie

Läste häromdagen att Vänner kanske ska bli film.. och det skulle Victoria gilla. Mycket. =)
Alla verkar vara (är) så hypade om SATC-filmen, men det har jag aldrig riktigt följt så jag är inte så inne på den hehe... klart, jag tycker inte det är dåligt, men det är inget emot Vänner. Fredag är så tråkiga när det inte är det hehe.. och för att inte tala om helgerna. Ne, Vänner skulle vara varje dag hehe...

I vilket fall, så skulle jag bli glad om dom gjorde en film.

/Victoria

July 03, 2008

Erikshjlälpen+RödaKorset

Inget går upp mot Victorias stads second hand. Slår Sthlms utbud (och pris!!!!) med hästlängder.
Jag blir pepp. =)

/Victoria

Svensk sommar

Jag vill till USA, jag vill till USA
I want to go to the United States of America, I want to go to the United States of America


July 02, 2008

Same but difference

Idag har jag lite träningsvärk... plus att jag har en konstig ondhet i min mage som inte är skön.
Nu ska jag (börja...) kolla på en film som ska ha snyggt foto enligt min kära vän, Cloverfield heter den.. (... kommer nog somna efter 5-10 min för ja är så trött men...)
/Victoria

Äntligen lite efterlängtad sol, säger jag bara

(Sarah Silver)

July 01, 2008

Ingen ledighet här inte


Jag som trodde att jag skulle få vara ledig onsdag och torsdag, men icke icke... blir jobb då med... Lite surt faktiskt. Ja menar ja kan ju säga nej, men samtidigt... money money liksom.. Well, well.. ska väl inte klaga, endel har ju inga jobb alls så..
Har vart och tränat idag. Sjuk skönt var det. Kommer nog sova gotteligottgott inatt...