May 31, 2008

Details In The Fabric

Min hals säger fortfarnade host host.
Högfärdsaktigt skulle man kunna kalla det.

/Victoria

Don't want to work


(Fotograf Jamie Nelson)
Såhär kanske man ska sminka sig på studenten...
då blir man nog uppskattad av släkten hehe.


Host host säger min hals. Och jag ska jobba. Själv idag. Segt förutspår jag att det blir.

/Victoria


May 30, 2008

KnäppKnäppKnäpp (med fingrarna)

Eisley - Trolleywood

Ensam i helgen igen.
Imon jobbar jag.
Surt när vädret strålar.
Men på söndag får jag njuta.
Host host säger min hals med för den delen. Mindre roligt ska jag erkänna.
Bara jag är frisk på söndag då jag ska kampa med klassen. Det vill man inte missa.

/Victoria

Varma kvällar





May 29, 2008

..

Jag vill egentligen inte vara negativ. Det bara blir så ibland.
Snart börjar Vänner, och då blir jag iaf alltid glad.

Victoria

The good old days or not?

Sitter och kollar på gamla bilder. Eller a bilder från typ ett år sen. Och jag vet ärligt inte om jag ska skratta (kanske inte men) eller gråta. Jag gråter nog tror jag. Men jag har nog inte riktigt bestäm anledningen. Om jag vill tillbaka eller inte?
Jag vill verkligen inte tillbaka till hur jag egentligen mådde. Men guuuuud vilken skillnad det är. Asså jag mår så dåligt när jag ser bilderna. Jag skulle bara vilja slänga varenda en så jag slipper bli påmind om hur jag ändå såg ut. Serri, jag borde slänga alla. Hela skiten. Hm.. ska jag det ?... Dom för ju egentligen inget gott med sig.
Å andra sidan kanske jag kan kolla på dom och intala mig själv att aldrig gå ner så långt i träsket igen. Men just nu känns det som dom bilderna bara uppmuntrar mig att bli som jag va då. Gah. Men jag, jag egentligen, vill inte och framför allt SKA inte tillbaka till skiten.
Bajs på allt. Bajs på bilder. Bajs på mig själv kan man tycka.

/Victoria

May 28, 2008

Colors

Efter att ha haft en lektion idag, och sen slöat lite i solen tänkte jag vara lite duktig och träna lite.

/Victoria

May 26, 2008

Jagvillintejagvillfaktisktinte

Ne, det är för sorgligt. Jag vill faktiskt inte skiljas från min klass. Min underbara klass, med underbart sköna dudes.
Nu är det bara några dagar kvar, och så mkt som jag än tycker det är skönt att sluta skolan vill jag inte splittras från alla.. :(
Jag är idag hemma kl.14.30 och har inget att göra. Det är såå skönt. Innan har jag alltid jobbat efter skolan eller om jag inte jobbat så har jag haft 10000000000 saker att göra (som involverar skolan). Så jag njuter nu haha.. Har lånat en film som jag ska watcha... The waitress..

/Victoria

May 25, 2008

Ytlig lycka?



Jag skulle vilja sminka någon varje dag.
Jag blir lycklig av att göra folk fina.
Önskar jag kunde göra det vareviga dag.

/Victoria

May 23, 2008

Miami

En dag.
En dag säger jag bara. Då ska jag bo här.
Miami.


Om och om


Vilka "förmåner" jag skulle ha egentligen, om jag var en aning (!) mer självsäker i mig själv alltså.
"Min" fotograf ringde mig idag och hade lite ideér, men jag vet inte. Jag är so not comfartable in myself. Skulle ju vara kul ändå, men jag skulle må skit om jag skulle göra något jag själv egentligen inte vill (=kan, klarar) psykiskt.
Och nu håller mina tankar till och med på att flyga iväg på dumma banor. Att jag vill tillbaka till skiten ! Aldrig. Men att se mig själv nu är inte det roligaste. I have to be strong bara.. På det rätta sättet.
Sen jag tog dom nya bilderna hade det tydligen vart en del efterfrågningar på mig, så det känns ju lite skoj...

Imon är det balen för min årskurs. Ska till en kompis för att fixa henne..
Och i helgen är jag själv hemma igen. Fett nice är det. Synd att jag inte får utnyttja det helt hehe.. Men, jag får se till att njuta av ensamheten nu liksom.

/Victoria

May 22, 2008

I feel screwed


Godkänt !

Wihoo ! Jag klarade uppskrivningen idag, och det är så otroligt skönt. Nu slipper jag en grej att tänka på. Nu är det bara uppkörningen kvar (som är typ dubbelt så hemskt me hehe)..
Men nu, nu ska jag sola. Måste hålla kvar min bränna (som bara försvinner och försvinner med tiden) till studenten liksom haha..
Tjong !
/Victoria

May 21, 2008

RedCrossMyHeart


Uppskrivning imon. Wich me luck. I'll need it. Badly.

Prommake-and-do


Igår testade jag hår och smink hos en kompis som ska gå på balen på lördag. Själv ska jag inte gå, men det är roligare att göra ngn annan fin liksom. Dessutom kommer jag fota lite också, och det är också roligare.
Håret körde vi lockigt med lite blandade storlekar och sen en tiara på det. Fint. Vi körde också en liten uppsättning med. Stiligt blev det :P
Sminket blev också bra, vi toppade med lösögonfransar =) Det gör väldigt mkt ska jag säga! Ne, det kommer bli super. Och ännu bättre på lördag.

I måndags hade vi klassfest. Det var trevligttrevlig. Men alltså fy va sorgligt att sluta nu känner jag. Det är nu det är som bäst stämmning mellan alla. Jag älskar min klass. Den är den skönaste liksom! Ne fy, va sad att bara lämna alla. Såhär kände jag i nian också, men nu är det ändå lite annurlunda. Jag skulle vilja ha en återträff med nians klass snart. Och sen om några år (kanske när jag kommer hem från usa, inte för att det är om några år men iaf hehe) ha en återträff med min nuvarande mediaklass.
Alla är så sjukt sköna så det finns inte.

/Victoria

May 18, 2008

Time is contagious


May 17, 2008

Pic the Pic




Back in my Hometown (for now)

Jaha, då var man hemma igen efter 1 vecka i Grekland, på Kreta, i Agia Marina. Det har vart mkt bra faktiskt. Fint väder några dagar men också några som var lite halvtaskiga...
Flyget gick bra. Vi satt jämte en äldre far och hans son (va kan dom vart, typ 65 och 40 år kanske). Dom var (nog, med stor övertygelse) alkolister. Dom drack burk efter burk på flyget och den äldre han babblade på hela tiden (med lite överdrivelse där, men endel i vilket fall). Luktade gjorde dom med. Inte så värst nice. Dessa snubbar har nog inte gjort annat än druckit denna vecka, dom var helt sunkiga och händerna bara skakade på dom.. äh det är sorgligt att se sent må jag säga...
Skit i dom nu, back to me hehe.. Vi fick ett lägenhetshotell som var helt ok. Med balkong och allt å så.. mysigt.
Vi har pressat så mkt vi har kunnat i solen, men nu när jag kom hem är blek typ igen. Kul liksom. Inte. Hehe.

Måste säga att jag har misshandlat min stackars mage denna veckan med, det har inte känts bra. Och stor ångest har svept över mig hela veckan över att komma hem. Men det var inte såååå farligt som jag trodde det skulle vara. Men a.. Man märker verkligen att min mage och kropp inte tar förändringar så värstans bra. Den vill ha sina rutiner hehe.. Magen var helt screwed efter en dag bara... well well..
Samtidigt måste jag ge en liten, kanske en minimal gentemot allt dåligt, till oss för vi gick emot rätt mkt faktiskt. Tog sånt som vi annars ALDRIG skulle gjort. Vi åt en vegetarisk pizza! Can you believe it? I can't!. Vi kände det att ne, nu ska vi faktiskt göra det. Efteråt kom ångesten. Den va inte så speciellt god heller, så då kändes det ännu jobbigare och mer onödigt. Men samtidigt, jag lever fortfarande så vad kunde ha hänt liksom? Jag måste komma över mig själv mer.
En sak måste jag rekommendera och det är grekiska plommon ! Dom var superduper goda. Loved them! inte alls som standarden som är i Sverige på plommen. Ne dom kommer jag sakna.
Nu har jag bilder att redigera så ja, I'll update later..
/Victoria

May 06, 2008

(Fotograf Jamie Nelson)
Alltså, jag älskar denna bild, detta smink och allt. Hela bilden.
Nu har jag precis bokat tåget till Stockholm som vi ska åka med imon efter skolan..
Sen blir det Arlanda och Kreta ! !Wihoo ! =D
Idag har jag klippt mig. Blev inte såå mkt kortare, så det var bra.. men det blev inte heller mkt till frisyr, men samtidigt vet jag inte hur jag vill ha det, så det är iaf bra att det slitna är borta. Känns skönt liksom...
Nehe nu måste jag nog fortsätta packa.
/Victoria

May 05, 2008

Venedig nästa?


Idag fick jag ett sms idag ifrån en fotograf som har tagi lite bilder på mig, där det stod "En kund/bekant till mig är intresserad av dina bilder. Vill du följa med till Venedig för ett uppdrag?"..... Hm, asså vilken chock jag fick haha.. Dom tyckte tydligen att dom sista bilderna jag tog var "helt underbara" (för att citera). Spännande liksom.. Bara åka till Venedig sådär. det är ju inte varje dag man gör det haha.. Han skulle kolla upp lite mer om det och sen kontakta mig.. Ja, så vi får la se..
Men nu är det VÄNNER-dax för Victoria..
/Victoria

Jag kan inte bli sjuk nu!

Vaknar upp idag och är alldeles rinnig i näsa och ögon. Det är inte lägligt alls. Jag ska ju liksom åka till Kreta på torsdag. (Som jag btw fick nyheten om idag, att det var en som nyss var hemkommer därifrån och det var typ sugigt väder. Kul? NE... Men jag har fortfarande hopp i mig)...
Men jag kan vara pollenallergiker. Jag köpte tabletter mot det idag, men jag har inte känt ngn skillnad än.. så jag kanske inte är det... men så nu när jag kom hem från skolan och jobbet så gick jag emot mina värderingar om nässpray och ögondroppar och tog det.. Känns lite, lite bättre... mne nja.. får hoppas jag blir bra nu alltså.
Nu måste jag börja packa lite faktiskt, Asså va ska man ha med sig liksom. det kommer bli för mkt tror jag.. jag vill ju ha med mig hela min garderob, men det finns ingen möjlighet för det haha... Ja, tjena... det kommer inte bli lätt..
/Victoria

May 04, 2008

Värdfamilj nr 3

Fick ett mail från Culture Care om en famlilj. Trevligt, trevligt. Det är ett svenskt par som har flyttat från Sverige till Los Altos i Californien. Var medskickat lite bilder på dom och även deras 1½ åriga dotter. Så söta verkar dom.
Såhär skriver dom lite om sig själva:

"We are a very sporty and spend evey weekend doing
differnt types of outdoor activities - climbing, skiing, mountain biking, road biking, surfing...


Som au pair hos oss hoppas och tror vi att du kommer att trivas bra i var
framilj. Vi vill garna lara kanna dig som person och ser fram mot ett
omsesidigt utbyte under din tid hos oss. Som en av tre vuxna I familjen ar
dina asikter och tankar viktiga och vi vill att du ska kanna att du ar en
del av familjen.
Vanliga halsningar Ebba, Oscar och Charlotte"

Låter ju bra, tycker jag. Lite äventyr är aldrig fel. Dom verkar ju ha mer intressantare liv än vad jag har för tillfället.
Och snälla med.
Spännande. I'll keep you updated.
/Victoria

Such a beautiful morning


Åh, jag bara älsar mornar som denna. Vaknar upp av att solen tittar fram genom mina persienner. Bestämmer mig för att ut och sprina. Springer ner en vända på stan som är helt öde. Mysig stämning.
Kommer hem, tar en dusch och sätter mig ute med solen stekandes på ryggen. Helt magnifikt, I'll tell you.

Ja, sånt vill vi ha mer av.

/Victoria

May 03, 2008

There's no way I could describe


Mobil lämnad kvar på jobbet

Jobbigt. Jag glömde min mobil på jobbet. Alltså, det var ju lite onödigt. Jag måste ju faktiskt ha den. Jag är inte annars en sån som måste ha sin mobil vareviga sekund, men nu behöver jag faktiskt ha kontakt med lite people. Får nog ta kräla mig ner på stan till jobbet och hämta den. Jobbigt haha.. Men kanske kan ta en lite promenix. Kan ju vara skönt.
Men ska nog kolla på postkodmiljönären först haha... har ju blivit en vana för att mamma och pappa kollar, men nu är dom ju inte hemma, men jag vill se det iaf haha.. Lam jag är... haha..
Nehe, då går jag nu då kanske..
/Victoria

Todays...

Dagens ilandsproblem: Svarta strumpor

May 01, 2008

Första Maj

Jaha, då var det maj. Tjena va tiden flyger fram. Både igår och idag var i skolan och jobbade, trots att vi är lediga. Men har man mkt att göra, så har man. Surt....
Är ensam hemme tills söndag nu. Loves it. I like being alone.
Och jag är glad att jag inte tänker dumma tankar heller.... Hade jag vart själv i 4 dagar för ett år sen hade det bara betytt en sak, och det ska vi inte tala om. Ne... Nu ska jag vara snäll mot mig själv och inte sakta men säkert ta livet av mig.
Ja ska ju åka till Kreta om en vecka (åh shit om en vecka är jag där nu.. Wihoo :P ) och det lilla dumma är att flyget går vid 06.45 och man skulle senast checka in 05.45, och därifrån jag ska åka går det bara en buss in till sthlm city vid 1 på natten, och sen en flygbuss till arlanda vid 4. Så bara hej, vara i sthlm mitt på natten i 3 timmar. Roligt värre... Men, men sånt är livet. Det är ju ändå inte varje dag man ska till Kreta bara sådär. Alltså, detta är stort för mig haha...
Ne, nu ska jag bege mig till tv:n och kolla på The Hills..
Hej svej !
/Victoria