January 29, 2008

Nya tag

De senaste dagarna har faktiskt kännts bra op något sätt.. ingen speciell anledning egentligen men jag (vi) har vart glada på senaste tiden. Och det är ju aldrig fel det :P

Har också börjat dansa, eller börjat och börjat, men vi ska va med i en dans som en kompis ska ha som projektarbete och det är skitskojj faktiskt.. i like to dance =) Men jag har haft träningsvärk i 2 dagar nu sen jag dansade i söndags haha.. den dagen blev kanske lite mkt träning.. eller så allt blev på samma dag. Först blev det ju "den vanliga" träningen och sen gick vi ner till dansen, och dansade där i typ 2½ timme och sen gick vi hem. Så det känns en del i låren kan ja ju säga...

What else is there... Jo har fått en "bekräftelse" på att jag kommit med i au pair-programmet.. spännande.. så nu är mina papper (ansökan) i Boston på huvudkontorer :S hehe.. Få se om det är någon familj som vill ha mig haha... Det skulle inte jag vilja.. Jodå, eller njea haha...

Men där ska jag iaf försöka "börja om" på nytt asså.. om det kommer funka vet jag ju inte, men jag ska VERKLIGEN försöka. Jag menar där känner ingen mig, ingen vet om min bakgrund eller någonting, så då kan det bli en fresh-start tänkte jag...
Ne, nu ska ja kila....
/Victoria

January 23, 2008

Sjuk igen

Usch va jag hatar att vara förkyld på "Victoria-sättet" = att det rinner i ögonen så att ögat blir helt muppigt.
Så nu är ja hemma från skolan.. asså i början är det alltid rätt skönt men nu känner man lite såhär ne va dumt att missa skolan.. det som är bra att idag har vi bara 2 lektioner så det är rätt lugnt då..
Igår va ja me hemma men hade en körlektion och den kunde ja typ inte avboka så det va bara att pallra sig ner och köra en runda.. men det gick rätt bra ändå, trots att jag satt och grät i bilen haha.. men men, det är sånt som ingår i livet!
Vaknade inatt och kollade på nyheterna och hörde att Heath Ledger är död. Sånt är konstigt alltså, när folk bara dör sådär helt plötsligt. Hoppas han dog på ett bra (?) sätt och vilar i frid, typ.
/Victoria

January 20, 2008

Inget händer

Det finns inte mycket att skriva om nu för tiden alltså. Det är rätt average nu för tiden alltså.
Jag har lite ont på vänstersidan av hjärtat idag.. vet inte varför. lite irriterande är det iaf hehe..
Kan iaf tala om att jag gillar min nya kamera. Det var ett bra köp jag gjorde iaf...


Ne, detta leder ju ingen vart... Så så länge får det va..
Bara en bra låt: Jeremy Kay - Have it all

/Victoria

January 13, 2008

January 12, 2008

*****

It's NOT what happens to you but what You do with what happens to you that shapes your future.

I think I'm alive

Jag tar mig tillbaka ungefär ett halvår-år sådär. Va är det för liv egentligen? INGET ALLS. Vad lever man för? INGENTING. förutom en sak. En himla skitsak.. som är så onödig. Som förstör det "liv" man har.
Men jag tror jag lever nu. Jag tror det.
Jag kommer inte riktigt ihåg hur det var, men jag tror jag börjar närma mig det som kan kallas "liv". Hoppas det iaf.

En dag ska jag lära mig att surfa. Fy tusan va kul det skulle vara! Tjena asså va himla kul det skulle vara!
Åh längtar tills jag kommer på ett bättre ställe!

Dagen imorgon ser ut som såhär: Träna, sola & slinga håret (antagligen).


So long / Victoria

January 11, 2008

Music

Colbie Caillat


Mia Rose & Ana Free


kände för att lägga in två sköna låtar.
Muppish att bilddagboken är nedstängd btw..
Idag har jag hämtat min nya kamera.. skojj...!

/Victoria

January 09, 2008

Inge bra start

Usch, idag på morgonen var det en sån här "sug-dag" rent ut sagt... sååå jobbigt är det. hatar det... försökte göra mig osynlig.. men det går ju aldrig iaf...
Men men, ja försöker ignorera det och acceptera(?) det. Man kan ju inte acceptera allt över en dag, det går ju inte.. men ja försöker...
Sen va det något fel på min mage med idag... helkonstig... aja, det går nog över. hoppas jag.

/Victoria

January 05, 2008

Extrema plastikoperationer

(Jocelyn Wildenstein... som gått lite för långt med sina operationer om man säger så..)

... satt precis och kollade på TV4+ på extrema plastikoperationer... och kom på att man egentligen kan skatta sig rätt lycklig med att ändå (!) så ut som man gör liksom. Det är ju synd om människorna. Programmet handlade både om överdrivna (!) personer som gått FÖR långt med operationer, men sen var det också sånna personer som liksom var tvungna att operera sig för att må bättre osv. Typ sånna som gått ner typ 50-60 kilo (från att ha vägt kanske 130kg) och så hade dom asmkt överflödigt skin/hud som bara hängde. Det är ju jättefult och synd om dom när det blir så liksom.. typ sånna operationer är liksom nödvändiga tycker jag..

Nehe nu ska ja nog pysa ner i sömn om det går. God natt.!

/Victoria

Life is much too beautiful to waste


Jag tror jag börjar ta saker och ting lättare. Jag b örjar inse att jag förstör något så oerhört för mig själv. Att livet kan vara så mkt mer än att bara kretsa kring en grej. En skitgrej som vi behöver för att överleva.
Det är skönt att jag märker det på mig själv, jag ser små tecken som kommer fram mer och mer som tyder på bättre tider..
Fast det är en lång väg kvar att promenera på. Tankarna finns kvar av en vana liksom, det går ju aldrig att radera informationen som klistrats fast i skallen på en... Om jag skulle uppfinna en sak kanske det skulle vara det. Att kunna välja ut saker ur minnet/huvudet som man kunde ta bort liksom... Aja, nu kan ja inte det så.. haha..

Var på konsert igårväll.. skojjigt va det.. känns bra att komma "ut" lite... att göra lite saker.. aldrig fel liksom haha..
Well, well..
Uuuhh skolan börjar snart igen.. jobbish..!!

/Victoria


January 01, 2008

Good start

jag gör såhär för sammanfatta min nyårsafton...
http://victoria-h.bilddagboken.se/ se 1/1 för utförlig historia haha...
/Victoria