November 28, 2007

Livet hos ett barn

Jag mår illa.. vet inte varför.. bara gör det.. inte kul..

Har vart lite barnvakt nu.. till en söt liten 3:åring bl.a.. asså fy va söt och oskyldig hon är. Det är helt underbart att vara ett litet barn alltså. Jag är avundsjuk på denna lilla unge asså.. patetiskt haha.. ne men asså, inga problem alls. Hennes liv går ju liksom ut på att sova, äta och leka typ. Hur underbart vore inte det om man inte behövde oroa sig för NÅGONTING. Wonderful, säger jag...

/Victoria

Frusen natt

ja precis som rubriken säger har jag haft en riktigt isig natt... har liksom inte kunnat vända eller röra på mig och det är typ ett måste för att kunna sova bra för mig...
Det dumma är liksom att vi eldade på kvällen igår och då var det liksom typ 50C när jag gick och la mig... sen vaknade jag typ 3h senare av det var säkerligen frysgrader (om man ska överdriva det hela en aning..).. ne men seriöst det var hemskt!
Och jag hade varken ork eller kraft eller värme nog att gå upp och sätta på elementet så jag log där i mitt isberg till säng... Men typ två timmar innan jag gick upp tog jag mig kraften att gå upp och sätta på elementet och dubbla kläder av allt... det va skönare...

Jaha, idag är man egentligen ledig.. men vi är duktiga som jobbar med vårat projektarbete i skolan... men imorgon däremot har vi studiedag... sköna dagar man kan ha då :D

/Victoria

November 27, 2007

I'm trying..

"Ge inte upp! Det kommer en dag då solen syns på Din himmel igen, en dag då livet hittar fram till just Dig. Det kanske tar tid och just nu kanske det kan vara svårt att se nån ljusning. Du måste vara bestämd, Du måste vara modig, och det är svårt, otroligt svårt. Men vad har Du att förlora? Om du inte har tagit ditt första steg kan du heller inte ångra dig och gå tillbaka.Du vet inte vad som väntar Dig - kanske kommer morgondagen med en gnista som tänder din glöd. Så ge inte upp nu.
"

Försöka går ju faktiskt alltid...

November 26, 2007

Måndag fylld med snö

......................................................................................................................................
Idag har det snöat som tjyven.
Mysigt och fint - inomhus.
Jobbigt - utomhus. I alla fall att cykla till skolan. Man ser inte ett skit typ.

Jag måste rekommendera en sak, till alla som har tillgång till en Lidl-butik: En Smoothie, passion/mango (tror ja.) och är 100% frukt. Den är så supergod alltså. Måste bara säga det. Har druckit en sån idag. Mums.
Skottat snö har jag också gjort.
Intressant dag idag? Nej. Inte så värst.


/Victoria

November 25, 2007

Vatten

"Om du dricker för lite får du snabbt symptom som matthet, hjärtklappning, yrsel, illamående, huvudvärk och muntorrhet"

Söndag

Jaha, ni.. då var denna helg slut för denna gången och så är det måndag igen !!.. Det är sjukt alltså...

Idag har jag tränat.. skööönt.. men fy va svettigt det blev ida haha.. men det va inte för att jag blev varm av att träna, utan vi hade eldat precis så det bara kokade..! det va inte så nice faktiskt..

Sen har jag jobbat... 2 h.. och shit va varm jag blev där innne.. tusan asså... varma strumpor och allt hade jag... om jag inte var uttorkad innan så blev jag det då.. shit, min mun va helt död.. Så jag köpte en Loka, citron på hemvägen.. och fy tusan va UNDERBART det är!!! det är helt otroligt.. och jag menar det är ju verkligen ingenting!!!.. så jag njuter.. försöker iaf.. eller njuter gör jag ju.. men jag kommer säkert få panik, eller ångra mig eller nått imon eller senare ikväll eller nått.. dessutom skulle det typ kunnat vart ner imon.. men asså jag skiter verkligen i det nu.! Jag skiter i det! Det är V.A.T.T.E.N, hallå fatta !! It's nothing... Thank heaven for water.. säger jag bara...

Sen va ja en sväng på julmarknaden.. vi gick mest runt några varv för att kolla personer typ hehe.. men det va inte så mkt att ha...

/Victoria..

November 24, 2007

Au pair-möte

Jaha, var i Växjö idag (efter att ha jobbat 2 timmar typ..). Mötet var mellan 12-16 och jag (trög som jag är) fattade det som att man kunde komma när man vill mellan den tiden haha.. men sen i bilen påväg dit (runt 1 nån gång) sitter jag och läser på pappret och börjar fundera och så slår det mig att det kanske började vid 12. Det stämmde haha.. men det gjorde inte så mkt att jag var 2 (!) timmar försen.. eller jag missade själva infon, men jag hörde när två stycken berättade om deras år som au pairer.. och sen var det en snabb intervju med..

Självklart kom frågan om jag hade.. a precis. Och jag sa att jag hade haft det för typ ett år sen ungefär.. ja menar jag kan ju inte säga att jag typ har det. Fast det har jag ju inte riktigt heller eftersom jag ändå är på "bättringsvägen" nu. Oftast, eller minst iblans, känns det så iaf. Om inte annat ser det ju iaf ut som att jag är det. Huvudet och tankar är ju alltid lite efter... Frisk kommer jag nog aldrig bli. Låg och tänkte på det häromkvällen. Att även om jag skulle bli bra så blir man aldrig frisk. Jag tror faktiskt inte det. Detta är något jag kommer att få leva med hela mitt liv. Vare sig jag vill eller inte liksom. Men jag vill tycka att jag kommer klara detta. För det är inget liv att vara så.. Det är det verkligen inte. Man går miste om så himla mycket. Verkligen liksom. Så mycket socialt man missar liksom. Det är ju ett sätt att umgås.. och drar man sig alltid undan sådana tillfällen missar man en hel del...
I frågan ingick också om jag hade vart hos någon psykolog... tänk om det "skrämmer" värdfamiljerna när de ser det.. att de vill inte ha någon au pair som gått hos en psykolog.. inte den bästa meriten (eller vad det heter)....

Ne, men jag hoppas verkligen att jag växer som människa genom att åka iväg till USA.. jag hoppas verkligen det. Och att jag har gått ännu längre på bättringsvägen innan jag åker.... Men något jag ser fram emot är iaf att typ träna på ett gym där.. alla snackar hela tiden om att de tränar på gym där och så.. och det ska bli skönt. Men då måste jag vara hälsosam med.. inte förstöra kroppen..

Ha en bra lördag... /Victoria


November 23, 2007

Måste nu..

Nu har jag (för tillfället iaf, och hoppas på framtiden också) bestämt mig för att börja med vattnet. Jag inser att jag är helt dum i huvudet som knappt kan dricka vatten. Yea, you heard me. Men ja ska börja lite smått nu att öka på dag för dag och så får jag se hur jag känner sen. För alltså vatten är en av de underbaraste sakerna som finns på denna jord... Jag säger bara till alla som kan dricka typ 2 liter varje dag, eller bara kan ta ett stort glas vatten när man är törstig, ni tänker (antagligen ne..) inte det men va glada för att ni kan det..
herregud, va lam jag låter nu. det är inte sant. men så är det för mig. men jag inser ju själv hur idiotiskt det är. men det blir verkligen skillnad när jag dricker vatten.. det blir det. men jag måste skita i det. för tillfället.

Jag måste vänja min kropp vid att ha vatten i mig liksom..


Det var vad jag hade att säga idag.


Imorgon ska jag på au-pair möte.. ska bli intressant.. får se vad det har att ge..


/Victoria..

November 22, 2007

Torsdag

Lugnt skönt i skolan denna vecka alltså. Har i princip bara jobbat med projektarbetet. Börjar komma igång lite nu i alla fall.. det känns ju skönt.

Idag mår jag illa. Vet inte varför. Har gjort det sen igår eftermiddag typ. Inte kul. Känns som man ska spy vilken sekund som helst. Jag fick lite flashbacks igår om hur det är att vara maksjuk, och det är faktiskt ine kul. Inte för att jag har det nu, men jag kan verkligen känna hur det är att ha det och det är typ det värsta man kan ha nästan.... okej, vet inte varför jag skrivet det men sak samma...

Nehe nu ska ja ta mig mit äpple, med min kompis.

/Victoria...

(intressant inlägg I must say..)

November 12, 2007

Hemma

Hemma från Sthlm... Var helt underbart egentligen... shoppat hehe och gått... och druckit kolsyrat vatten.. mums..
Men jag måste nog ta och göra mig av med denna vana som har blivit av när man haft lov och allt.. det har blivit alldeles för mkt av det... inte bra alls.. syns direkt alltså.

Imon tillbaka till skolan igen. Beskt. Och ännu värre att börja med svenskt nationellt prov med. Jippie! Aja, Lycka till Victoria, och alla andra med för den delen..

Ska tipsa om att Yippie-Ka-Yay är typ det roligaste programmet som finns haha.. Jarmo är för skön han alltså hehe...

Det är precis som "T" säger att "det är den värsta sjukdom som finns, egentligen". Det är nog sant. För man har på ett sätt sig själv och skylla och då blir det bara värre liksom. Mm, det är inte kul inte.

November 06, 2007

Som om jag inte visste det!

Egentligen, varför hakar jag upp mig på det nu?
Som om jag inte redan visste att jag var det eller... åh.. Men när man får det upplagt på bordet så....som ren fakta.
Om jag inte kände mig *** innan så kan jag ju tala om att jag känner mig ÄCKLIGT *** nu :(

Det är tyvärr inget positivt för mig

Asså folk som inte har vart där fattar inte.. och det är ingen idé att förklara det heller.. det är tyvärr ingen positiv kommentar för mig. Det är inte positiv för någon som förstår. Jag tror inte nästan ens att det är så himla positivt för en som är helt helt frisk från det. Och eftersom jag kan säga att jag verkligen inte är helt helt frisk är det en av de värsta saker du kan höra.

Det gör ont i en. Och hon försöker förklara att ".. men det är en positiv kommentar och du ska vara glad att det är så.."
- Nej, tyvärr. Så simpelt är det inte. Fatta liksom.

Usch nu mår jag bara dåligt. Jag kommer typ gå och tänka på det hela tiden nu.

Jag hörde det häromdagen också, men det var inte samma sak. Det kändes liksom annorlunda då, eller iaf på det sättet hon sa det. Men att höra det, och på det sättet, från henne (en som inte fattar ett skit egentligen.. och det kan hon ju inte rå för.. eller mer; hon ska vara glad att hon inte förstår..) det va inge kul bara..

Jag vet att jag är ***. Om jag inte var det innan då är jag verkligen (!) det nu.

Ne fy, jag hade kommit över en gräns, ett steg, ett steg i den rätta riktningen innan, men nu känns det bara som att jag föll platt tillbaka.
Jag försöker verkligen intala mig själv att jag ska se det positiva. Men det går verkligen inte.
Jag var visst inte så stark som jag trodde.


November 04, 2007

Söndag

Idag är det söndag och en såndär lite seg dag. Jag har inget att göra, men vill samtidigt inte ha ngt att göra liksom... Ska iofs träna sen, ska bli skönt faktiskt.. söndagar är såndär träningsdag då man hinner med det liksom.. men nu får jag ju träna 2 ggr i veckan och det är så himla nice... inte bara för att det är träning, men jag sover så himla mkt bättre efter att jag har tränat, det blir verkligen skillnad och det tycker jag är så himla skönt.

November 02, 2007

Uh

Uh, this is just disguisting now... I don't want this feelings.

Imogen Heap - Hide and Seek