October 30, 2007

:(

Usch, jag blir så ledsen när jag är inne på sidor där folk.. folk som håller på precis som jag gjorde. gör. ne.. gjorde. gjorde. jag är inte så längre. jag vill inte vara så längre. varför? för vem va man så.. för sig själv ? yea right..
vissa stunder mår jag fortfarnde skit över allt, och jag vet inte varför.... men jag var inne och läste va folk har skrivit/skriver... och jag får bara sån panik på dem..!! varför håller man på. varför existerar detta. jag vill bara skrika!

October 28, 2007

Vintertiden har kommit

Jobb igår. Segt som tusingen.. det tar på krafterna en sån dag. somnade som en gris igår en 21.15 typ.... fast på klockan såg det ut att va 20.15 eftersom jag ställde om klockan på kvällen....
skönt att ha en extra timme, men jobbigt att det nu är vintertid..

Får panik inuti av att dricka vatten.. jag är inte klok!
Men jag ska försöka skita i det och njuta så gott som jag bara kan...

October 26, 2007

Skööönt. Sista dagen idag. Därmed sista provet (för denna gången). Natur var det då ja... det gick la som jag trodde. Inge vidare hehe.. men men så är det...

Åh fick just ett skitjobbigt samtal... eller samtalet var inte jobbigt. Bara situationen. I vilket fall så ska jag jobba på Värnamo Marknad imorgon. Och det innefattar gå upp i ottan, jobba typ 12 h och stå och sälja godis. Hur segt som helst, plus att man tjänar inte mkt för att att jobba en hel dag liksom... sen ringde iaf en och undrade om jag kunde jobba på Village imon.. och hallå det är så mkt bättre att jobba där än på marknaden, men så var jag ju tvungen att säga nej till det.. Så jobbigt. Aja..

LOOOOOV
/Victoria

October 25, 2007

1 dag kvar, med de 2 största och värsta uppgifterna kvar. Det suger. Jag kommer aldrig klara det provet alltså... jag borde verkligen inte sitta här... jag borde plugga för tjyven... men orka, ne....



snacka om att det är så mkt mer nu än va det va innan.. vi kom på det idag, att nu tar vi ju tjyven allt. det är väl bra antar jag.. men jag hatar ändå det jag ser...

October 24, 2007

Idag ville man bara inte gå ut.

October 23, 2007

Snart är allt över

Okej shit det är så nice när dagarna nu bara passerar en likt en vind i höstbruset.
Idag var det religionsprov och det gick la, för en gångs skull, okej.. så ja.. det va ju bra..

Imon är en slapp dag förövrigt.., sen är det bara torsdaf o fredag och sen är det lov..!! Så skönt!

Jag känner mig förövrigt väldigt pluffsig idag.. eller bullig, jag vet inte.. som att jag inte gör det varje dag. Men ne skit samma.. who cares anyways..

Tjong So Long.

October 21, 2007

Stress vecka nr.1

En vecka sen man kom hem från stresshanteringen då... Gud va skönt det var där egentligen. Nu i efterhand. Lugnt liksom... Det blev nästan som en chock att komma tillbaka till "verkligheten" igen efter det.
Väl på stresshanteringen var det medition, yoga, qigong och tystnadspromenader som gällde (plus teori då..) . Jätteskönt alltså. Det var en sån frihet som gällde där när jag tänker efter. Man var en egen individ kändes det som. Och att vara så nära Ninnie var jättekul. Vi är för sköna ibland asså... :)
Sen förljer ju alltid "problemet" med vart man än åker. Det är oundvikligt. Jobbigt var det, men vi överlevde det, även om man kände av en viss efterföljd och andras "vetande"....

Veckan som har gått har näst intill varit kaotisk i min hjärna. För det första bara att komma hem från något så lugnt och skönt till att ha miljoner saker att göra. Det var ju en stresshanteringskurs som lärde mig hur jag skulle hantera stress, och jag måste säga att det har hjälpt lite iaf. Att ta en paus med lite qigong typ, det är jätteskönt och man lär sig att fokusera mkt bättre efteråt. Sedan kan jag ju inte säga att jag är bra på det iaf. Hantera stress asså. Jag drabbades nog allt av en mindre depression ett tag alltså. Riktigt hemskt var det. Jag har inte sovit bra alls denna vecka.. legat och ältat allt mellan himmel och jord och fanns det inga negativa tankar kvar gjorde jag "mindre positiva" tankar negativa. Det fanns alltid en utväg alltså. Ruskigt jobbigt.

Snart är det över allt. En vecka ska jag väl klara av. En vecka av prov, inlämningar och allt som en skola nästan kan erbjuda.
Sen är det lov och då ska Ninnie och jag bara ha världens underbaraste tid tillsammans, så är det bara. Jag kan inte längta mer!